Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šok u Rijeci: Pronašli su tijelo žene, policija privela sumnjivca

U ulici Stari put kraj kućnog broja 13 u Rijeci pronađeno je mrtvo žensko tijelo. Policija je trenutno na terenu, a detalji smrti znat će se nakon očevida

48 komentara

Kako javlja policija, u utorak u 13.15 u Rijeci u ulici Stari put kraj kućnog broja 13 pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. 

- Očevid je pokazao da se radi o ubojstvu 55-godišnje žene kojoj su smrtne ozlijede nanijete nožem. Jedna osoba privedena je u policiju radi obrade zbog sumnje u ubojstvo - potvrdila je zamjenica državne odvjetnice Ivanka Vidović Vinketa

- Uopće nismo iznenađeni ovime što se dogodilo. Taj susjed prijeti godinama svima u ulici, s tim supružnicima godinama imamo samo probleme.  I njegova supruga prije par godina prijetila je da će raznijeti plinom sve u zrak. Ubijenoj ženi isti taj susjed nebrojeno je puta otvoreno i pred svima prijetio vičući 'Ubit ću te, ubit ću te' - kažu susjedi u Ulici Stari put u Rijeci, gdje se danas oko 13.15 dogodilo ubojstvo. 

Iz policije doznajemo da je jedna osoba privedena na obradu zbog sumnje da je počinio ubojstvo, a susjedi su uvjereni da se radi DŽ. M. koji se godinama spori sa susjedima oko prilaznog puta u dvorište. Naime, kuću u kojoj živi kupio je 1978. godine od dva brata, do nikada nisu razriješeni imovinsko-pravni odnosi. Zbog toga ljudi od kojih je kupio kuću su morali prolaziti kroz zajednički prilazni put kako bi došli do svoje kuće. Kako neslužbeno doznajemo, ubijena je Milka Grivičić, kći jednog od braće koji su ranije bili vlasnici kuće. 

Prije šest godina ubojica je čak zavario kapiju na ulazu u put i ubijena je svoje bolesne roditelje morala preseliti kod sebi, jer vremešni supružnici nisu mogli ući u svoju kuću. 

Svađe među susjedima traju godinama, sudski sporovi se također razvlače u nedogled, a među obiteljima koje se spore navodno je osim riječi dolazilo i do fizičkih obračuna. Ovaj je slučaj već ranije bio tema u medijima, no nije se razriješio do danas: 

Možda vas zanima i ovo:
Message