To je to što me zanima!

Mesar se ubo nožem dok je čistio divljač pa je iskrvario

Nesretni muškarac čistio je divljač jelena u mesarskoj radionici kraj obiteljske kuće pri čemu se ubo nožem u preponu desne noge zbog čega je na mjestu preminuo
Vidi originalni članak

Muškarac (32) nesretno je stradao u srijedu oko 11.40 sati u Dravskoj ulici u mjestu Strmec Podravski u mesarskoj radionici kraj obiteljske kuće. 

Nesretni muškarac čistio je divljač jelena pri čemu se ubo nožem u preponu desne noge zbog čega je preminuo na licu mjesta, utvrdila je policija. 

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnik konstatirao smrt, priopćili su iz PU varaždinske.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Parabellum 25.09.2015.

    VILIM - sram te može biti komentiraš smrt čovjeka kao da je ništa naspram jelena, ti vjerovatno jedeš samo salatu i banane. Čovjek je imao djecu inače, misliš li pred njih stati i reći im isto to kad odrastu?! „Postati čovijek je ljepše nego postati kralj.“ – A.G. Matos TI DRAGI VILIME JOŠ I KRALJ MOŽEŠ POSTATI, ALI ČOVJEK NIKADA NEĆEŠ BITI!!!

  • Kibl 24.09.2015.

    bio krivomesar sad više nije

  • vozi Miško 24.09.2015.

    Femoralka ne prašta. Mada nije točno da je umro na mjestu, umro je brzo, ali ne odmah, treba vremena i za iskrvariti do smrti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare