To je to što me zanima!

Među nama su: Anđeli čuvari pomažu samo kad ih zamolite

Saznajte kako pozvati u pomoć svog anđela čuvara, koji anđeli brinu o planetima, a koji o ljudima te kako oni izravno utječu na naš život. Naučite i molitve anđelima
Vidi originalni članak

U svijetu je zapisano mnogo svjedočenja ljudi koji su u zadnji tren izbjegli smrt, nesreću ili su pak pobijedili bolest moleći se svom anđelu čuvaru. Nijednom nisu posumnjali u pomoć anđela i u ključnom trenutku su ga zazvali.

Da nisu to napravili, kako pišu u svjedočanstvima, teško da bi izbjegli zlu sudbu. Anđeli, naime, pomažu samo kada im se obratimo, kada ih zamolimo, uvijek i bezuvjetno. Bog nam je svima dao anđela čuvara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saznajte kako pozvati u pomoć svog anđela čuvara, koji anđeli brinu o planetima, a koji o ljudima te kako oni izravno utječu na naš život. Naučite i molitve anđelima.

>>> Cijeli tekst pročitajte u petak u tiskanom izdanju 24sata

Osim toga, tu je i najtiražniji magazin Cafe s TV prilogom.

24sata





Idi na 24sata

Komentari 58

  • Dracubecca 29.05.2015.

    Istina

  • prestige1 29.05.2015.

    treba se istinski,svim srcem moliti anđelu čuvaru i onda kada od njega ne iskate ama baš ništa,jer kada vam je frka,onda ga zazivate i očekujete čudo.to što iskate od anđela čuvara neće vam se ostvariti,jer ste egoista,treba se malo i potruditi, molitvom svaki dan!

  • suncetitvoje 28.05.2015.

    Mene je moj anđeo čuvar zaboravio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare