To je to što me zanima!

'Mi jedini nudimo prosperitet': Potpisali Domoljubnu koaliciju

Predsjednik HDZ-a Karamarko je izrazio uvjerenost u pobjedu na sljedećim izborima, a tada se "okreće nova stranica u povijesti moderne hrvatske države"
Vidi originalni članak

U okruženju tri traktora, Zetor, Steyr 4095 kompakt i Massey Ferguson 5465, kombajna Deutz Fahr, replike vodotornja napravljene od minobacačke granate, klipova kukuruza, crvenih paprika, bundeva, grožđa, jabuka, dvije djevojke u narodnoj nošnji, hrvatske zastave s natpisom Mitnica 1991., te uz glazbenu pozadinu pjesme Domovina Miroslava Škore, u ponedjeljak su predsjednici osam stranaka na OPG-u Katice Sekulić u Vukovaru potpisali sporazum o Domoljubnoj koaliciji u kojoj je čak osam stranaka - HDZ, HSP dr. Ante Starčević, HSS, HSLS, ZDS, HGS, Hrast i BUZ.

- Ovo je svečani čin kojeg već nekoliko puta smo ponavljali, a to znači da smo bili uspješni i da Domoljubna koalicija već 3,5 godina uzastopno pobjeđuje! To je jedina opcija koja Hrvatskoj nudi prosperitet u gospodarskom smislu, a u tom smjeru želimo uistinu napraviti korjenite reforme. Zar nije sramota da Hrvatska uvozi 70 posto hrane? Mi zato i krećemo s ovoga mjesta da damo vjetar u leđa svim našim poljoprivrednicima, proizvođačima i da ćemo dati prednost našim proizvodima na policama trgovina ili u našim hotelima za vrijeme turističke sezone. Zaštitom naše proizvodnje zaštitit ćemo naše selo, a bez zdravog sela nema zdravog naroda i zdrave države. A kad nestane selo nestaje i država, rekao je Tomislav Karamarko nakon potpisivanja predizbornog koalicijskog sporazuma.

Predsjednik HDZ-a je izrazio uvjerenost u pobjedu na sljedećim izborima, a tada se "okreće nova stranica u povijesti moderne hrvatske države, koja ima svoje ime i prezime, ponos i dignitet i u kojoj će svi građani moći živjeti od svog poštenog rada". 

Idi na 24sata

Komentari 981

  • tutek 23.09.2015.

    I ja sam domoljub, zato nikad neću glasati za njih. Dovoljno su zla napravili u svojih 17 godina vladavine, zdrav razum mi ne da da im ponovo dam priliku.

  • tutek 23.09.2015.

    Hajde hdz, ima naivaca, niste još sve uzeli... nastavite ono što ste godinama (jedino) i radili...

  • tutek 23.09.2015.

    Savska, sad izbjeglice... je li karamarko predložio nešto konkretno u vezi ta dva problema ili samo lupeta, da čujemo konkretno što bi hdz poduzeo, ako su za narod onda ne trebaju čekati da budu na vlasti pa da kažu rješenje. Neka kažu pred ljudima što napraviti... kad bi znali... bitno je samo biti protiv sadašnje vlade...pravom domoljubu je u interesu da se pomogne domovini i narodu a ne da se busa u prsa ja...ja...ja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare