To je to što me zanima!

'Mi Nepalci smo miroljubivi, sad se bojimo i osjećamo nesigurno'

Rade više poslova čitav dan, zarađuju minimalac, 80 posto novca šalju kući i žive u lošim uvjetima
Vidi originalni članak

Nakon ovih nekoliko incidenata naši su ljudi u Hrvatskoj uplašeni, nesigurni, nije im nimalo svejedno na ulici, kaže za 24sata Simon Lama, predsjednik Zajednice Nepalaca u Hrvatskoj. Podsjetimo, u srijedu navečer na okretištu tramvaja u zagrebačkoj Dubravi nekoliko je nepoznatih muškaraca napalo državljanina Nepala koji se vraćao kući s posla u obližnjem Konzumu. Stajao je na tramvajskoj stanici kad su mu prišli, i zatražili od njega cigaretu. Odgovorio im je da ne puši, nakon čega su muškarci nasrnuli na njega, policija je kasnije objavila da nije ozlijeđen.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 12

  • Tal_zg 08.01.2024.

    Dobrodosli, normalni Hrvati vas vole i cijene ❤️

  • Stroga Babaroga 07.01.2024.

    Zbog mora ilegalnih migranata budale iz nekog razloga (glupost?) mrze i one koji su legalno došli raditi u Hrvatsku. Treba bolje štititi hrvatske granice i puno strože kažnjavati krijumčare ljudima! Naravno treba nam i plan i program za uvoz stranih radnika i za njihovu integraciju u društvo. Ispada da je samo kriminal u Hrvatskoj organiziran, a sve ostalo prepušteno slučaju.

  • michelangelo_simoni 07.01.2024.

    Krivi su vam ovi šta ilegalno prolaze granicu i traže sve za djabe bez rada, vi koji radite niste problem.... problem je što sad u tom društvu vas svi smatraju migrantima... i ne zna se razlika,

Komentiraj...
Vidi sve komentare