To je to što me zanima!

MIG-ovi opet lete. Najavljeno je novo probijanje zvučnog zida

Tijekom leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka, pa Ministarstvo obrane (MORH), moli građane za strpljenje i razumijevanje
Vidi originalni članak

Piloti lovačkih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) provodit će u ponedjeljak i u utorak, od 10 do 18 sati, redovite letačke aktivnosti za kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida u šest županija kontinentalne Hrvatske. 

REDOVITE AKTIVNOSTI Danas i sutra lete MIG-ovi, moguće je i da će probiti zvučni zid: 'Molimo za razumijevanje'

Probijanje zvučnog zida može očekivati na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije na visini od 10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera. 

PLAĆENICI 'IZGNANI' U BJELORUSIJU Poljski premijer upozorio: Borci Wagnera bi mogli kao migranti pokušati ući u Europsku uniju...

 Tijekom leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka, pa Ministarstvo obrane (MORH),  moli građane za strpljenje i razumijevanje. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Magnolija🇭🇷 31.07.2023.

    Ja bi kanadere, er. traktore sve digla u nebo sa avionima, iznad naseg razdrmanog i klimavog Zg. e onda bi mi bili sigurni a djelova bi bilo i viska po zagrebačkim ulicama.

  • concept2 31.07.2023.

    Ja bi da se mene pita predložio da se svi kanaderi prodaju i da kupimo još koji vojni avion, i da lete stalno. posebno iznad gradova i prave budu da se svi osjećamo sigurnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare