To je to što me zanima!

Mihaela je sad stabilno, no još se uvijek bori za život

KOBNA IGRA: Djevojčica (11) na koju je pao gol dobila je nova jetra, ali se još ne zna hoće li se oporaviti. Stradala su joj još i crijeva i gušterača.
Vidi originalni članak

Još je upitno hoće li organizam Mihaele Žmuk (11) prihvatiti nova jetra koja su joj u KB-u Merkur presadili u utorak. U bolnici kažu da je djevojčica dan nakon operacije stabilna, ali je još uvijek životno ugrožena. Problem je što stotinu kilograma težak gol nije djevojčici uništio samo jetra, nego joj je stanje u trbušnoj šupljini općenito loše. Stradala su crijeva, kao i gušterača. Mihaela je bila prva na listi čekanja Eurotransplanta pa su joj zahvaljujući tomu stigla jetra od 36-godišnjeg donora iz Njemačke. Gol koji je u općini Gornji Kneginec pao na Mihaelu tijekom igre bespravno su na svoju ruku postavili pojednici. Prije nekog vremena gol je na istoj livadi pao i na dječaka (5). U općini su obećali da će maknuti golove iako nisu njihovi vlasnici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • milkamilkinis 18.06.2009.

    Želim ti svu sreću svijeta i da ti ova nesreća ne ostane dugo u sjećanju....

  • decembar 18.06.2009.

    Pa jesu konačno maknjuli te golove? Već par dana pišete da su obećali. Odite novinari i provjerite jesu li to napravili? Jer ako nisu, valjda čekaju još jedno stradalo dijete. Pa valjda u cijelom selu imaju traktor i par lokalnih dečki da to podignu i odvezu

  • Nikola Vuk Skopje 17.06.2009.

    Nadam se da je najgore proslo,zelim ti brz i potpun oporavak,ne daj se mala

Komentiraj...
Vidi sve komentare