To je to što me zanima!

Miki najavio zabavu za 60.000 ljudi: 'Skuhat ću najbolji grah'

U Zagrebu nas je najviše i moramo imati najviše porcija, a budući da Zagreb ima gradonačelnika koji zna kuhati, onda ćemo napraviti najbolji grah, rekao je Bandić
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je najavio ovogodišnju proslavu 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, te kazao kako će biti bolja i raskošnija nego prošle godine jer će, kako je rekao, skuhati bolji grah i podijeliti više porcija, njih oko 60 tisuća.

- Budući da nas je u Zagrebu najviše moramo imati najviše porcija, a budući da Zagreb ima gradonačelnika koji zna kuhati, onda ćemo napraviti najkvalitetniji grah, ne poništavajući ničije kulinarske sposobnosti i kvalitetu graha diljem Hrvatske. Svi će doći u Maksimir, imat ćemo lijepo vrijeme i bit će prekrasno - rekao je Bandić. 

Dodao je kako će se proslava u Maksimiru održati unatoč najavama sindikata da će se Praznik rada obilježiti u Sisku prosvjednim skupom "Spasimo industriju i radna mjesta". 

- Sindikati ni prošlih godina nisu organizirali grah u Maksimiru nego Grad Zagreb. Sindikati će ići negdje drugdje, a mi nastavljamo u Maksimiru jer se tradicija ne smije prekinuti - naglasio je Bandić. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • jaimojbratrobeert 25.04.2015.

    Skuhat će njegovi kumovi iz "Dobrog doma" u Kosnici,"nema nikakvijeh problema" jel tako Milane???

  • fenix77 23.04.2015.

    Nekad se u vojsci naučilo kuhati najbolji grah, sada se to izgleda usvaršava u zatvoru. Napred Miki,samo ako grah nije ukraden u crvenom križu.

  • press3 23.04.2015.

    Jedva cekam taj dan da se najedem kao covjek SVETI BANDO HVALA TI nadam se da ce Mr.Cesch biti prisutan i ostali svetci nase divne i spokojne domovine juppppi Grah grah

Komentiraj...
Vidi sve komentare