To je to što me zanima!

Mikijev arhitekt: Projektirao je fontane, a sada ga ovršuju...

Ogorčen je: Arhitekta Ivana Valeka u utorak su trebali ovršiti jer je bio jamac za kredit tvrtki koja je propala. On kaže da bi dug vratio, ali još čeka Bandićevu isplatu
Vidi originalni članak

Preko noći sam ostao bez tvrtke i ušteđevine. Sva imovina mi je blokirana, no i dalje sam na nogama, priča nam poznati zagrebački arhitekt Ivan Valek.

Prije pet godina postao je jamac za kredit tvrtki Valek Commerce. Nakon propasti tvrtke, banka je odlučila provesti ovrhu. Tako je Valek prije dva mjeseca predao ključeve gornjeg stana svoje kuće u Zagrebu jer je, prema ovršnom postupku, banka zahtijevala da mu se taj stan oduzme.

- Mislio sam da je gotovo i da će, ako bude novih potraživanja, ići i novi postupak. No od suda sam nedavno dobio obrazloženje da su pogriješili i da će ovršiti cijelu kuću koja vrijedi puno više - žali se Valek. No deložacija u utorak je odgođena. Nitko se nije pojavio. Valek kaže da bi platio dugove, no zbog blokade ne može prodati nekretnine. Uz to, još čeka da mu Milan Bandić plati rad na fontama ispred NSB-a koje je Valek projektirao.

- Ako mi plati, onda ću i ja moći vratiti svoje dugove - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 2 x general 14.06.2019.

    gospon arhitekt nije želio do kraja izfinancirati dvore matana mikija u vlaki poganoj i dobio pedalu s projekta a kak vidimo miki neće niti platiti što mora. ovog lika treba što prije u remetinec ili vlaku poganu.

  • nijetebriga 14.02.2018.

    A pa nista, ovrsi mu fontane.. blokiraj bandicu racune..Dok zajednu jedu i piju-suruju sve je dobro jel dodje na naplatu pokaze se karakter..

  • max2017 14.02.2018.

    udruživanje s Pinokiom može biti i nedohodovno i (pre)skupo.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare