To je to što me zanima!

Miklenić: Komunisti upravljaju medijima, zato napadaju Crkvu

Monsinjor Ivan Miklenić u svojem uvodniku u Glasu Koncila okomio se na medije za koje tvrdi da njima upravljaju komunisti koji sustavno ocrnjuju Crkvu
Vidi originalni članak

Glavni urednik Glasa Koncila mons. Ivan Miklenić nakon brojnih negativnih medijskih natpisa o Biskupskim dvorima, odlučio je u svom uvodniku otkriti komunističku zavjeru u medijima. Naime, Miklenić navodi kako "pojedinim medijima nije cilj informiranje svojih čitatelja već sustavno ocrnjivanje Crkve u Hrvata". Razlozi su Mikleniću jasni,  "mediji su obuhvaćeni strategijom skrivenih centara moći", a njima upravljaju komunisti. 

- Već nakon stjecanja međunarodnog diplomatskog priznanja i učvršćenja HDZ-a na čelu s Franjom Tuđmanom, počela je sustavna i smišljena infiltracija tzv. kadrova iz komunističkog razdoblja, upozorava Miklenić

Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 93

  • štefek 31.03.2011.

    idakako jesam da vidite ja mogu pisati ja pišem pogriješno zato vi to zaslužujete timica2:ja tebe provociram jer ti i mene provociraš BUNIKA to je ono što ti stalno pušiš! Tražiš u mom oku trn a u svom ne vidiš panj,I sad ja tebi kažem nemoj ti mene PROVOCIRATI sram te bilo!!

  • štefek 31.03.2011.

    timica2: a šta ti misliš da ih se treba pustiti na slobodu da se ta djeca cijeli svoj život boje i da imaju traume,i da se boje otići u crkvu a koliko se djece već boje.,šta da se drugi put trudim gle koliki je moj kometar ja se trudim a gle sebe namaš ni tri rečenice "lijepo se trudiš" JunFan i timica2 jeste vi jeli BUNIKE?

  • BlackRaven 31.03.2011.

    Evo sad je i crkva priznala - svi komunisti su u kradezeu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare