To je to što me zanima!

Miklenić: Zar naše pravosuđe želi od nas napraviti zločince?

Trenutno u hrvatskim zatvorima leži 300 Hrvata, a procesuirano je 3000 Hrvata. S druge strane procesuirano je tek 1500 Srba, rekao je urednik Glasa Koncila
Vidi originalni članak

Glavni urednik Glasa koncila Ivan Miklenić gostovao je u emisiji 'Nedjeljom ujutro uživo uz 24sata TV' zajedno s teologom i novinarom Dragom Pilselom.  Komentirali su mnoge aktualne teme među kojima i pitanje ratnih zločina koje je pokrenuo Amnesty International. Miklenić tvrdi kako naše pravosuđe od Hrvata radi zločinački narod i očito brka tko je agresor, a tko žrtva. 

- Trenutno u hrvatskim zatvorima leži 300 Hrvata, a procesuirano je 3000 Hrvata. S druge strane procesuirano je tek 1500 Srba - rekao je Miklenić naglasivši da ne brani ni jedan zločin. 

Gosti se nisu složili razgovarajući o odnosu Crkve prema medijima. Pilsel je rekao da su katolički mediji neprofesionalni i da zbog toga nemaju utjecaj u javnosti dok je Miklenić inzistirao na tome da ostali mediji iskrivljuju sadržaj i poruku katoličkih medija. 

Pilsel je kritizirao Miklenića što uvijek podržava samo desnu opciju. Spočitnuo je Mikleniću zašto je tri milijuna kuna za gradnju crkve u Solinu bilo na privatnom računu don Vinka Sanadera, a ne računu Crkve. Miklenić u tome nije vidio ništa sporno. 

Nova emisija će se uživo emitirati svake nedjelje te će imati po dvoje gostiju. Oni će razgovarati o jednoj glavnoj temi te o ostalim aktualnostima, koje su obilježile predhodni tjedan, rekao je Tihomir Ladišić, glavni urednik 24sata televizije.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • berislae_1 23.01.2011.

    Zanimljivo ovi likovi kao ivan napast i igrokazz su protiv svega hrvatskog..protiv Crkve pljuju,protiv Thompsona pljuju,na Dinamo pjuju,na Hajduk pljuju...govori li to vama šta???Meni dovoljno!

  • stari mudrac 23.01.2011.

    bluberry, -- odnos sudstva prema hrvatima, veliš. kojeg sudstva ? srpskog ? udbaškog ? o čemu prićate miklenić i ti ? hrvati su birali, evo već dva desetljeća, i izabrali.

  • user_43623 23.01.2011.

    Pilsel je slučaj za opsežna medicinska istraživanja i kao takav nema što ponuditi društvu.Čovjek je to koji sam treba pomoć.Novinarima služi kako bi neobuzdanim ispadima podignuo temperaturu u studiju a time i gledanost.Sučeliti takvu sirovinu kvaliteti od čovjeka kakav je Miklenić znači samo dodatno istaknuti sav njegov jad

Komentiraj...
Vidi sve komentare