To je to što me zanima!

Milan Bandić o žičari: 'Kaj vi mislite da sam ja Kim Jong Un?'

Na konferenciji za novinare na temu "Akti gradonačelnika" koju je zagrebački gradonačelnik održao sa svojim suradnicima novinare je najviše zanimala žičara i njezino financiranje
Vidi originalni članak

- Kaj vi mislite da sam ja Kim Jong Un. Čudi me kako vam služba za informiranje nije dostavila dokumentaciju. Nigdje nema na svijetu da nema kontakta na vrh skijališta s linije sjever vrh. Morao sam obići da pogledam. Hvala Bogu da nešto nisam napravio radi sebe. Za sve mora postojati dokumenti.

Poručujem Tomaševiću i ostalim zastupnicima, svaka radnja ima svoju proceduru. Nemojte raditi od žičare bauk. Radi se o tome da je žičara gotova, najlakše je reći da je Bandić procijenio žičaru na sto milijuna kuna više - rekao je zagrebački gradonačelnik na današnjoj konferenciji za novinare na temu "Akti gradonačelnika".

BANDIĆEVA MEGAMULJAŽA Pet crtica koje svjedoče o kaosu oko žičare: Ne znaju ni koliko će koštati održavanje, niti karta...

Kazao je da je  žičara socijalizacija Medvednice sa Zagrepčanima te kad se žičara pusti to će biti ekološki projekt broj jedan.
 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Selo_malo 07.12.2020.

    Nemojmo vrijeđati Kim Jong Una!

  • 07.12.2020.

    Kim je u toj usporedbi mala beba

  • tutko 07.12.2020.

    nisi ali si zato veliki prijatekj sa ple nki munom

Komentiraj...
Vidi sve komentare