To je to što me zanima!

Milan Bandić u Bruxellesu o urbanom razvoju gradova EU

Jedno od glavnih pitanja foruma u Bruxellesu u ponedjeljak je što europske politike čine u pogledu svakodnevice građana i kakva je uloga gradova u razvoju EU
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, u ponedjeljak u Bruxellesu govori o tome kako bi se trebao pratiti i provoditi program urbanog razvoja Europske unije

Večernji list javlja kako će Bandić svoja bogata iskustva u upravljanju Zagrebom prezentirati na forumu "Gradovi - Gradovi sutrašnjice: Ulaganje u Europu". 

Osim Bandića, u Bruxellesu će svoja iskustva prezentirati i gradonačelnici Rima, Beča, Sofije, Varšave, Bratislave, Bukurešta, Nicosije, Rige, Helsinkija, Ljubljane, Lisabona, Atene, Tallina, La Vallette i Amsterdama.

Gradonačelnici europskih gradova sastat će se s Johannesom Hahnom, europskim povjerenikom za regionalnu politiku. Jedno od glavnih pitanja foruma je što europske politike čine u pogledu svakodnevice građana i kakva je uloga gradova u razvoju EU. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Little Tut 17.02.2014.

    OMG! Strah me i pomisliti kak bude to zgledalo!

  • Lina39 17.02.2014.

    Mogao je poslat pismo sa "svojim" uradcima po Zagrebu počervši od WC pa nadalje i manje bi koštalo !

  • zof 17.02.2014.

    Bandić će u Bruxellesu prenijeti svoja iskustva u vođenju Zagreba ? Europa je u krizi, mi se raspadamo.. Samo je još i ovo trebalo.. Ma. u stvari, Bandić je u pravu. Neka i njima bude kao i nama ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare