To je to što me zanima!

Milanov poučak: Ono čega nemamo moramo smanjiti

Gradonačelnik Milan Bandić na aktualnom satu zagrebačke Gradske skupštine nizao je bisere 'iz rukava': Treba biti trijezan kad vam je brod šupalj
Vidi originalni članak

Marin Knezović, SDP-ov gradski zastupnik zatražio je od gradonačelnika objavu cijena i ugovora koji potpisao za Velesajam o najmu paviljona za marokanskog iscjelitelja Mekija Torabija.
- Kolika je mogućnost da dodir od tri sekunde liječi bolesti? Znate li kako osobama koje liječe bez dozvole prijeti do godine zatvora - upitao je Knezović. Milan Bandić je kratko odgovorio da ne namjerava komentirati navode portala.
- Zagreb je dobio 500 upita bolesnih ljudi koji traže 'slamku spasa'. Ne daj Bože da vama ili meni treba pomoć - dodao je Bandić. No, obećao je Knezoviću da će ugovor dobiti pismenim putem. Knezović je Bandića podsjetio kako je on na predsjedničkim izborima isticao da je katolički kandidat, a da su u Katekizmu zabranjene usluge iscjelitelja.
- To je jadno i bijedno. Nemojte vrijeđati katolike. Ja sam vjernik i nemojte vrijeđati moje osjećaje - u svom stilu je odgovorio Bandić.

MJERE ŠTEDNJE USPOREDIO S BRODOM
- Mene su učili, imam 54 godine, da treba biti trijezan kad vam je brod šupalj. Treba iskoristiti sve mjere štednje kad imate, jer kad nemate, nemate od čega štedjeti - rekao je Bandić te dodao kako nije svako zlo za zlo pa ni ova kriza. Odlučio je, kako kaže, podvući crtu pa makar se više nikad ne kandidirao za gradonačelnika. U Holdingu ima, naglasio je frtalj, odnosno 25 posto viška ljudi. Troši se, rekao je puno para. Na Bandićevu metaforu o brodu, nadovezao se Jasen Mesić koji je naglasio da on zna sve o potonulim brodovima.
- Znam da ne treba biti pijan dok brod plovi, ali da smo bili trijezni dok je brod plovio ne bi sada imali viška zaposlenih u Holdingu. Nisu došli po Duhu Svetom - rekao je Mesić kome je Bandić čestitao na govoru.

BANDIĆEVE METAFORE
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na aktualnom satu Gradske skupštine nizao je metafore jednu za drugom. 'Gradonačelnik iz Bugarske rekao mi je da će mi lijepiti plakate ako se 5. put kandidiram', 'Ono čega nemamo moramo smanjiti' te 'Ja sam previše toga realizirao i sada sam povukao ručnu jer kada previše trčite istegnete mišić' neke su od Bandićevih izjava.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • CoRny_ 18.05.2010.

    nisam iz zg-a pa neznam dal je i kolko je dobroga napravil, al daj ajde!! pa taj covjek ima IQ sobne temperature....

  • niš koristi 18.05.2010.

    do sad najjača izjava koju sam ikad čula, pročitala... Ono čega nemamo moramo smanjiti...bandiću, bandiću...

  • Subi 18.05.2010.

    \"metafore\" sve biser do bisera!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare