To je to što me zanima!

Milanović: Dokazuje se da je život putovanje, a ne odredište

Premijer sudjeluje ne dvodnevnom summitu šefova zemalja EU-a i to posljednji put kao promatrač. U petak mu je Herman Van Rompuy zaželio dobrodošlicu
Vidi originalni članak

Herman, hvala najljepša! Ne mogu biti objektivan, ovo je zbilja emotivan trenutak. Po tko zna koji put dokazuje se kako je život putovanje, a ne odredište, da je važan most, a ne cilj. Hrvatski put je doista bio dug, s mnogo provjera, s puno poglavlja. Kad je započeo prije 22 godine mislio sam da se može riješiti, da će biti gotov za 15-ak dana. Ali onda je stigao rat, a ono što se trebalo ostvariti tada ostvaruje se tek danas. Ono što mogu obećati kao premijer, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći, pa i više od toga, da pomognemo našim susjedima koji još nisu članovi ovog kluba. Mislimo da taj proces treba početi što prije, da će trajati razumno dugo, ali ne predugo i dovršiti proces. Još jednom velika hvala, ponedjeljak 1. srpnja je novi radni dan, i to je to, rekao je u petak premijer Zoran Milanović u Bruxellesu na summitu šefova zemalja EU-a nakon što mu je predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy zaželio dobrodošlicu.

Milanović, podsjetimo, sudjeluje ne dvodnevnom summitu, posljednji put kao promatrač jer će već na sljedećem biti punopravni sudionik. 

- Po sedmi put dodajemo novu stolicu za ovim stolom, proširujemo Uniju. Vjerujem da će za Hrvatsku i Europu sedam biti sretan broj. Dobrodošli - rekao je Herman Van Rompuy i Milanoviću poklonio fotografiju s potpisima i natpisom dobrodošlice. 


Idi na 24sata

Komentari 47

  • AnteG 01.07.2013.

    Milanović stalno ističe kako je on nevjernik! Kako nije katolik! Iz njegovih postupaka i antikatoličkih izjava se mnogo toga može zaključiti kakav je to čovik! Licemjer običan! Stalno poziva na otvorenost prema svima na ljubaznost prema srbima, gej zajednici itd... ali ima dvostruke kriterije kad je riječ o katolicima i Crkvi! Nije ga briga uopće što je Hr država katolika :(

  • AnteG 01.07.2013.

    bitno da si svojoj ženici izmislio posao! http://www.hzjz.hr/epidemiologija/index_prom_zdr.htm što je ovo?!!?!? Što ti ljudi rade??! Ništa??? Može li se negdje provjeriti kolika su primanja u ovim izmišljenim organizacijama???!

  • kralj tomislav_01 28.06.2013.

    ajmo da vidimo guzicari sa kupljenim diplomama i nasljedenim poslovima kako ce nam sad bit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare