To je to što me zanima!

Milanović na groblju Dobrova: Ovo mjesto izaziva nelagodu

Milanović i Leko položili su vijence na groblju Dobrava. Premijer je pritom rekao da ovakva mjesta uvijek izazivaju nelagodu, ali da od njih ne treba okretati glavu
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Zoran Milanović i predsjednik Sabora Josip Leko položili su vijence žrtvama Križnog puta iz 1945. godine na groblju Dobrova u Teznom, u Sloveniji. 

Uz predsjednika Vlade i Sabora, bio je i ministar obrane Ante Kotromanović.

- Danas sam ovdje radi ljudi koji su ubijeni na kraju jednog rata, jedan tragičan, strašan događaj, koji je jednu pravednu veliku borbu okaljao i od toga ne treba bježati niti bježimo. Ovdje sam kao predsjednik hrvatske Vlade i kao državnik, ovakva mjesta uvijek izazivaju nelagodu, ali od njih ne treba okretati glavu, kaže Milanović.

- Hrvatska država već je osudila sve zločine počinjene u ime bilo koje ideologije ili u ime bilo kojeg naroda. U tom smislu danas smo ovdje da odamo pijetet žrtvama komunističkog terora -kazao je Leko, a prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • t0kic96 15.05.2015.

    U ČAST I SLAVU POGINULOJ HRVATSKOJ VOJSCI, SVIBANJ 1945.

  • 15.05.2015.

    Milanovicu ti si licemjer, kako te nije sram pricati ovakve floskule? tvojim dolaskom na mjesto stratista tisuca zarobljenika, vojnika, civila, zena i djece, pravis sramotu nekakvim "osudama", jesi li i kad ces zatraziti istragu i pocinitelje izvesti pred Sud? ima ih jos puno zivih u tvojoj Partiji, Pocni od Manolica, znamo i nismo zaboravili kako si zdusno branio Boljkovca.

  • axxa 15.05.2015.

    Licemjer stolječa .naravno da nije ugodno hodati po kosturima.Mjesto izaziva nelagodu našem Zokiju, pa to je da se spališ od muke....

Komentiraj...
Vidi sve komentare