To je to što me zanima!

Milanović ide u posjet Papi

Predsjednik Zoran Milanović putuje u ponedjeljak u službeni posjet Svetoj Stolici, a za boravka u Vatikanu imat će privatnu audijenciju s papom Franjom, priopćeno je u petak iz Ureda predsjednika
Vidi originalni članak

Milanović u službeni posjet Vatikanu ide sa suprugom Sanjom Musić Milanović.

Hrvatski predsjednik sastat će se s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom i tajnikom za odnose s državama u Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskupom Paulom Richardom Gallagherom.

SLUČAJ 'POPOVNJAČA' Za Papu je sasvim dobar bio i katamaran. A našim biskupima trebao je hrvatski ratni brod...

Posjetit će još Papinski hrvatski zavod Sv. Jeronima gdje će se susresti s rektorom don Markom Đurinom i hrvatskim studentima katoličkih sveučilišta u Rimu.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je u posjetu papi Franji 2015. godine, poklonila mu je dres hrvatske nogometne reprezentacije s brojem devet i pozvala ga u posjet Hrvatskoj.

Papa Franjo u osam godina pontifikata nije još bio u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Suštinu u prvi plan 15.11.2021.

    Zna li se on uopće ponašat pred Papom? Je li kršten?

  • najiram 10 14.11.2021.

    kaj ide  naspovedk  popi...za  dog  kojega  neće platiti  državi...pok  su  mu  ovršili  vilu  i  pašnjaka...zoto  i  divlja  i  svodi  se  sa  ministrom  obrane...i  ftruc  dela  stroške  državi...mislimo  da  je red  da  podnese  ostavku...kak  more  biti  dožen  državi  kojoj  je  na  ćelu...oćito  da  zoka  i  ekipa  luk  jeli  i  luk  mirisali...te  su  jamili  i  jamili...bezuvjetna  ostavka...varao  državu  na  porezu....

  • Perro 13.11.2021.

    Milanović ide kod Pape!? Preobraćenje? Moguće, čak i izrazom lica sve više podsjeća na Tuđmana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare