To je to što me zanima!

Milanović: 'Ja gledam piratske filmove, ali poštujem zakone'

Davor Jurkotić iz emisije "U zdrav mozak" uspio je preveslati i Zorana Milanovića barem na neko vrijeme jer je ovaj nakon nekoliko minuta shvatio o čemu je riječ i prasnuo u smijeh...
Vidi originalni članak

Nakon brojnih pokušaja Davor Jurkotić iz emisije "U zdrav mozak" uspio je preveslati i bivšeg premijera Zorana Milanovića. Poslao mu je poruku da se javi u vezi 'poslovnog prijedloga', a Milanović je pristao. 

Jurkotić se predstavio kao Mark Russinovich, direktor u Microsoftu rekavši Milanoviću da ga je jako teško dobiti na što mu je bivši premijer odgovorio da već 12 godina ima isti broj, ali se javlja samo na poznate brojeve. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bio sam na trčanju u Maksimiru, dva dana na skijanju u Italiji - pohvalio se Milanović, a razgovor je onda skrenuo na filmove:

- Ja filmove gledam s ovih piratskih aplikacija, priznao je Milanović, a nakon što mu je Jurkotić rekao da je to kazneno djelo, bivši premijer se brzo snašao:

- A što ako nije moja aplikacija, što ako nije moj iPad?

Milanović se nakon toga "oprao" rekavši da nije više od dva puta krivo parkirao u životu i da je čovjek koji poštuje zakone. 

Nakon filmova, voditelj je prešao na stvar. Poslovna priča kojom je htio preveslati Milanovića bila je da Microsoft pokreće brze brodske - katamaranske linije iz Dalmacije u Italiju i to plovilima koji su nešto između brodova i katamarana, a mogu jako brzo ploviti, ići pod vodi pa čak i letjeti. 

- Ispod vode? Mogu ići ispod vode? To je jako ekskluzivno, to mora biti visoka cijena karte - rekao je Milanović, a nakon što mu je "Russinovich" rekao da katamaran može i letjeti, bivši premijer je prasnuo u smijeh i vrlo brzo shvatio da je nasamaren i da je s druge strane emisija "U zdrav mozak".

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Lun@ 777 21.01.2017.

    Još ćemo se mi sjećati Milanovića sa nostalgijom, kad nam još više upropaste ovi "domoljubi" i kradoljubi .

  • Sigmund Freud 20.01.2017.

    Trebao je reći da mu piratske DVD-e nabavljaju Lalovac i Jovanović iz republike srpske.

  • danyyyy 20.01.2017.

    "u zdrav mozak" kao skeč gdje jUrkotić u zdrav mozak svoje goste ("žrtve") , ali ne u ovom slučaju jUrkotiću u zdrav mozak publiku, valjda zbog toga što mu gost nema baš zdrav mozak ili je jUrkotić izgubio zdrav mozak. Ugl b o :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare