To je to što me zanima!

"Milanović je naložio SOA-i da me prati zbog mojih tekstova"

Politički analitičar kazao je i kako kontaktira s brojnim ambasadorima prijateljskih zemalja, ali da pritom ne kontaktira ni s kim tko ima ikakve klasificirane informacije
Vidi originalni članak

Politički analitičar Davor Gjenero u emisiji Otvoreno kazao je kako ima informacije da je bivši premijer naredio njegovo praćenje.

- Upozoren sam od nekih ljudi prije dosta vremena da je gospodin Milanović svome dvorjaninu Lozančiću naložio da me se prati, a razlog tome su tekstovi koje sam objavljivao o njemu. Ključno u tome i što sam cijelo vrijeme pokušavao reći jest činjenica da on nije čovjek od demokratskog političkog materijala i da nije sposoban funkcionirati niti u jednom obliku ograničene vlasti - rekao je Gjenero i dodao kako kontaktira s velikim brojem ambasadora prijateljskih zemalja, ali da pritom ne kontaktira ni s kim tko ima bilo kakve klasificirane informacije.

Osim njega u emisiji su gostovali i bivši predsjednik Ivo Josipović, Miroslav Tuđman, potpredsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, Gordan Bosanac iz Centra za mirovne studije i bivši glavni analitičar MUP-a Robert Kopal. Komentirali su prisluškivanje razgovora predsjednice s Mamićem.

- Nitko, pa ni predsjednik ni premijer, nisu izuzeti od nadzora obavještajnih službi, ako se bave nečim što je nezakonito - rekao je Ivo Josipović koji smatra da su predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović trebali obavijestiti da kontaktira s osobom koja je pod nadzorom, a s njim se složio i Tuđman.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • nikluk20 02.02.2016.

    ajmo milanović....ko ostojić...tužba!

  • hrvoje1978 02.02.2016.

    prati te buraz stočna vaga i to u stopu...neda ti disat

  • Huck 02.02.2016.

    Ha-ha-ha , sto si to ovaj gospodin umislja? Tko je on, da bi bio tako vazan za ovu drzavu ? Ocito mu je potrebna strucna medicinska pomoc .Dobro da ne govori o glasovima, koji ga prate i prijete... Ili - zeli se samo svidjati vladajucima , makar mu to na njegovu zalost ne uspijeva! Izabrao pogresan put.

Komentiraj...
Vidi sve komentare