To je to što me zanima!

Milanović: Karamarko i Brkić su na razini tamnog vilajeta

Milanović je uzvratio na izjavu Karamarka da je on stvorio obavještajno podzemlje, kazavši da je SOA s Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Zoran Milanović uzvratio je u nedjelju u Bruxellesu na izjavu Tomislava Karamarka da je on stvorio obavještajno podzemlje, kazavši da je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) s Draganom Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu, a s Karamarkom i Brkićem "razinu tamnog vilajeta".

"U zadnje tri godine od kada je na čelu SOA-a Dragan Lozančić, Hrvat iz Amerike, tradicionalnih svjetonazora kojeg poznam iz sustava već 20 godina, doktor je sa sveučilišta Columbia, predavao je na koledžima NATO-a. Nemate puno takvih ljudi u Europi. To je razina koju smo dosegli s njim i njegovim timom. Razina Tomislava Karamarka i Vase Brkića je razina tamnog vilajeta i s te razine smo se digli i sad smo konačno u Europi", rekao je Milanović, odgovarajući na zahtjev novinara da komentira subotnju izjavu predsjednika HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko istaknuo je u subotu kako je ponosan na svoju biografiju kao čelnika obavještajnih službi i policajca, a na neizravne optužbe čelnika SDP-a Zorana Milanovića na njegov račun, odnosno da na SDSS-ovca Mirka Raškovića pritisak vrši "obavještajno podzemlje", uzvratio je kako je možda Milanović stvorio obavještajno podzemlje.  

Milanović u Bruxellesu sudjeluje na summitu EU-Turska.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • papaurban 30.11.2015.

    Kada smo već kod..tamnog vilajeta..u ovoj državi su politika i političari..tamni vilajet. Stvarno mi je dosta i pun mi je gnjurac ovoga i ovakvoga SDP-ea i HDZ-ea, tipova i frikova tipa Milanović. Stazić, Karamarko, Brkić ali i ostalih nam vajnih "politikosa" iz drugih "stranaka" koji su uspjeli onu što nisu kroz povijest mnogi zavojevači i okupatori..da razhebu i opljačkaju Hrvatsku do kosti.

  • zemuncevic 30.11.2015.

    A ti si najcrnji VILAJET u koji si uvalio Hrvatsku!!!!Izvuci cemo se mi Hrvati opet kad se rijesimo tebe i tvojih PARTIJASA!!! Zar ne Hrvati ???

  • Kor - Jan - Dar 30.11.2015.

    Većina nas svih dobi, čula nas je za čuvenu narodnu izreku: "Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu".....E sad za pretpostaviti je da baš svi, pogotovo mlađe generacije, kao i oni koji NE ŽELE ZNATI i ne znaju značenje spomenute izreke. Pa da ponovimo. Skoro svi znamo (možda izuzetak djeca vrtićke dobi, te 1. i 2. osnovne) ipak zna da je sovina glava veća. Dakle, značenje izreke, je da se osoba A ruga ili prigovara osobi B, a isto to zbog čega se ruga ili prigovara vrijedi i za osobu A. Često još i više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare