To je to što me zanima!

Milanović: Kompromitirani su neki od državnih instrumenata

Pokazalo se, bez upiranja prstom, da su neki od državnih instrumenata kompromitirani, i za to treba netko odgovarati, rekao je bivši premijer na trenutne afere. Milanović je komentirao i stanje u HDZ-u
Vidi originalni članak

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović komentirao je u utorak aktualnu političku situaciju te je ocijenio "bez upiranja prstom, da su neki od državnih instrumenata kompromitirani, te da netko treba odgovarati".

PERU RUKE OD BRKIĆA Policija: Sve o pucanju tajnih izvida proslijedili smo DORH-u

"Ne znam dovoljno", odgovorio je Milanović na novinarsko pitanje o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj uslijed afere SMS, te napisa tjednika Nacional koji je objavio policijske dokumente koji kompromitiraju Milijana Brkića da je odavao informacije o istragama u elitnoj prostituciji.

ODAVAO INFORMACIJE O ISTRAGAMA? Premijer o aferi s Brkićem: Kad se vratim razgovarat ću s njim

"Pokazalo se, bez upiranja prstom, da su neki od državnih instrumenata kompromitirani, i za to treba netko odgovarati. Tko je to, ja to ne znam", naglasio je Milanović na svečanosti Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold.

Bivši premijer osvrnuo se i na trenutno stanje u SDP-u, rekavši da se "bivši predsjednici stranaka trebaju malo odmaknuti u stranu, i dopustiti ljudima u stranci da pronađu novi put, i dobiju povjerenje birača".

Idi na 24sata

Komentari 108

  • jo2hn8ny 03.10.2018.

    Ova mu je dobra : "Kompromitirani su neki od državnih instrumenata". A što si ti uradio u svome mandatu da se to ispravi? Još više ih iskoristio za zaštitu buraza, kao i sebe.

  • hadred18 02.10.2018.

    Zoran MIlanović je jedini istinski političar, jedini je odgovorio na srpske napade, i zatvorio granicu. Kad ćete to vidjeti od ''domoljuba'' hmmm nikad, i da je on htio rastjerati takozvane prosvjednike ispred ministarstva branitelja, to bi učino. Onako ih je pustio da se sramote, i da rade budalu od sebe.

  • najiram 10 02.10.2018.

    hm sad če nam psamet soliti reinkernator bundestaga...loš glumac firera...takozvani nepogrešivi bundesligaš ekstra klasa kako se sve sam nazivao...a bio je izravni sljedbenik hitlera i njegovog sdp...koji je sdp gurnuo totalno udesno pobjegao sa tonućeg broda...sad uživa u provizijama koje uredno stižu na račune...ne trbaju nama glumci firera i njihovi sljedbenici...ne treba nam partija koja je svi okrvavljena ratnim i poratnim zloćinima...ne trebaju nama zaštitnici monstruoznih ubojica žena i djece...koji su ih žive uzidavali u rudnike i zabetoniravali...ne trebaju nam reinkernatori hitlerovog fašizma....o bože oslobodi nas lažnog drugog tita lažnih patijaca proizvoda hitlera i staljina...o kako će hrvatski narod sretan biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare