To je to što me zanima!

Milanović: Most je tražio da se sastanemo, a postoje i snimke

Zoran Milanović tvrdi da su ga uoči zadnjeg kruga pregovora o vladi neki članovi Mosta nazivali, i to kasno navečer, te da se s njima susreo u svom uredu po noći
Vidi originalni članak

Klub zastupnika SDP-a odlučio je da nikoga neće predložiti za predsjednika Sabora, a Zoran Milanović na sastanku je rekao da novi mandatar Tihomir Orešković nije meta za SDP, jer su realni suparnici zapravo ljudi u HDZ-u, a mandatar je samo figura u toj priči.

- Odlučili smo dostojanstveno završiti ovu epizodu - rekao je jedan od zastupnika za Novi list.

Milanović je, kako Novi list piše, detaljno kolegama ispričao kronologiju pregovora s Mostom, pa i činjenicu da su neki mostovci, koje nije imenovao, prije desetak dana, uoči zadnjeg kruga pregovora, njega nazivali, i to kasno navečer, te da se s njima susreo u svom uredu kasno noću. Milanović je rekao da o tome može bez kompleksa govoriti jer su sve snimale kamere.

Zastupnici SDP-a ostali su navodno šokirani kad su čuli i da je dijelu Mosta navodno zasmetalo što je "u aktualnoj vladi bilo previse Srba".

 - Neka se vidi da su HDZ i Most zapravo koalicija i da je to sve dogovoreno ranije. Neka se građani uvjere o čemu je stvarno riječ  - rekao je jedan od SDP-ovih čelnika.

Idi na 24sata

Komentari 242

  • Miki992 28.12.2015.

    ajde i ti više u krasan k..... reci već jednom tko je koga zvao i začepi popoušio si i šta sad vrlo važno a i bolje da sdp nije na vlasti s tobom na čelu nesposobnjakoviću dozvolio si da preveslaju udbaš i mali hercegovac

  • Mijat-Bujadnice 28.12.2015.

    po....si

  • AntoOpačak 28.12.2015.

    Što je to toliko bitno pa ne mogu otići s vlasti, što li je to Kukuriku zgriješila ,E sad će neovisni to da pročešljaju,ko će za Kotromanovićem preko bare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare