To je to što me zanima!

Milanović napao ličkog župana: 'Slatki žabac nekada je bio moj kandidat. Sada je HDZ-ovac'

Petry je prije desetak dana rekao kako protivljenje Milanovića prijedlogu da se ukrajinski vojnici obučavaju u Hrvatskoj pokazuje da predsjednik ili ima neke druge interese, ili je zaboravio kroz što smo mi prolazili 90-tih
Vidi originalni članak

Važno je zvati se Ernest, naravno da mora biti najpoganiji, najprljaviji, da mora najviše lagati, rekao za ličko-senjskog župana Ernesta Petryja, predsjednik Zoran Milanović.

Milanović danas je odao počast civilnim žrtvama Široke Kule i susjednih mjesta Ličko-senjske županije iz Domovinskog rata. Osim pitanja oko Banožića, izbora u BiH dotaknuo se i prvog čovjeka Ličko-senjske županije.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Župan ove županije je jedan slatki žabac koji je bio moj kandidat. Taj čovjek je sad HDZ-ovac - poručio je Milanović. 

Podsjetimo, Petry je prije desetak dana rekao kako protivljenje Milanovića prijedlogu da se ukrajinski vojnici obučavaju u Hrvatskoj pokazuje da predsjednik ili ima neke druge interese, ili je zaboravio kroz što smo mi prolazili 90-tih.

'ZABORAVLJA ČINJENICE' Župan Petry: Milanović ili ima druge interese ili je zaboravio kroz što smo prošli 90-tih

- Vezano uz izjave Zorana Milanovića čije smo dosege vanjske politike vidjeli na summitu NATO saveza u Madridu, kada je usprkos prethodnim izjavama ipak podržao ulazak Švedske i Finske u NATO savez, vidimo da i dalje nastavlja politiku podrivanja bilo kakve zajedničke inicijative EU i NATO-a kada je riječ o Ukrajini, odnosno o Rusiji - napisao je tom prilikom Petry.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • NenadLevar 28.10.2022.

    Svaka mu je ko Njegoseva

  • Johnny Contra 28.10.2022.

    Još jedna inteligentna izjava našeg vodje. Inače slatkog putinovog žabca

  • ludi marko 28.10.2022.

    golum iz gospodara, u mlađim danima😀🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare