To je to što me zanima!

Premijer tvrdi: Neću se vratiti s novcem ispod podstave sakoa

Procjena je da se neće ništa događati u tih 11 dana, a ako se događa u Ukrajini, to je dovoljno daleko od Hrvatske, kaže premijer koji odlazi na 11 dana u Australiju
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Zoran Milanović u četvrtak navečer vraća se iz Bruxellesa u Zagreb, a u petak kreće na put u Australiju i Novi Zeland, koji će trajati 11 dana. Upitan boji li se da će biti još izvanrednih sastanaka poput ovoga summita EU dok je on na drugom kraju svijeta, Milanović je odgovorio protupitanjem: 'Dobro, znači li to da onda nikad ne bih smio biti odsutan 10 ili 11 dana'?

- Procjena je da se neće ništa događati u tih 11 dana, a ako se događa u Ukrajini, to je dovoljno daleko od Hrvatske bez obzira što Ukrajina graniči s EU. Australija je malo dalje od Bruxellesa, ali to je nešto što je moj posao. To je putovanje na koje ne idemo da bismo se vratili, recimo, s novcem u podstavi sakoa ili s čekovima ili s gomilom novca ili s gomilom pića, nego je to posjet jednoj važnoj državi. U obje države, Australiji i Novom Zelandu, ima dosta Hrvata. Zajednice nisu iste, nisu ni politički iste, prema tome može biti i neugodnih situacija. To je moj posao, od takvih stvari se ne treba skrivati - rekao je premijer Milanović u Bruxellesu.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • davor33 07.03.2014.

    mozda nosi novac van jer ovdje nije siguran

  • SAINT 07.03.2014.

    Skreni na neki nepoznati otok i ne vračaj se radi dobrobiti Hrvatske.

  • domoljub029 07.03.2014.

    Kad se samo sjetim HDZovca,Stjepana Mesiča,,koliko je drpio u Australiji a u HR ništa nije donio,,dođe mi ne bluvanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare