To je to što me zanima!

Milanović otkazao obveze, neće sudjelovati u obljetnici obrane u Sl. Brodu zbog smrti u obitelji

Izaslanik Predsjednika Republike u Slavonskom Brodu danas bit će posebni savjetnik Predsjednika za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović je zbog smrti u obitelji odustao od današnjeg protokola. Detalji o smrtnom slučaju nisu navedeni, a izaslanik predsjednika na današnjim događanjima bit će Marijan Mareković.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović neće danas sudjelovati na obilježavanju 32. obljetnice osnivanja 101. bosansko-brodske brigade Hrvatskog vijeća obrane u Slavonskom Brodu, kao što je ranije najavljeno, zbog smrtnog slučaja u obitelji.

Izaslanik Predsjednika Republike na navedenom događaju bit će posebni savjetnik Predsjednika za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković koji će položiti vijenac kod  Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju te na svečanosti uručiti odlikovanje Red Nikole Šubića Zrinskog 101. bosansko-brodskoj brigadi Hrvatskog vijeća obrane.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Aurora2 04.03.2024.

    Vidi koliko ih izjavljuje sućut za nekoga koga niti su poznavali niti su ikada čuli ,kao i osobama koje ne poznaju niti su ih ikada vidjeli, sada će on  to sve upisati u svoj registar i organizirati masovnu podjelu odličja ,kao i sindikalistima što je podijelio

  • The Koky 04.03.2024.

    postoje snimke zapisi, stenogrami sa Tudmanovog sastanka sa rukovodstvom Ministarstva odbrane 6. novembra 1993. godine.....lijepo objasnjeno.......... Sto je bio cilj stvaranja tzv "hrvatske republike herceg bosne"

  • The Koky 04.03.2024.

    Za zlocinacki pothvat nije kriva RH nego HDZ I HDZ-HB. ..........Osim sto su kriminalna otganizacija u gospodarstvu, sad su jos i udrzeni u zlocinu. Pa i ja bih trsio iz petnih zila daokazati suprotno. .............Ako ne ide, znate kako utopljenici povlace za sobom sve............... Tako bi HDZ povukao cijelu RH za sobom. E pa nece moci dragi moji. Sto ste petljali raspetljate sami! ..........Ne u moje ime!........Ja sam Hrvat sa Domovnicom !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare