To je to što me zanima!

Milanović podupire inicijativu za žurno izdavanje viza afganistanskim novinarima

Predsjednik Milanović je pozvao nadležne hrvatske institucije da u suradnji s HND-om i SNH poduzmu potrebne radnje kako bi se pomoglo novinarima
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović podupro je inicijativu Hrvatskog novinarskog društva (HND) i Sindikata novinara Hrvatske (SNH) za pomoć afganistanskim novinarkama i novinarima kojima je život u neposrednoj opasnosti, priopćili su u četvrtak iz HND-a.

- Brojne zemlje članice već su se uključile u ovu inicijativu te izdavanjem žurnih viza pomažu spasiti desetke novinara i novinarki čiji su životi ugroženi - navodi se u objavi HND-a.

FELJTON: U ZEMLJI RATA I KRVI Hrvat obučavao Afganistance: 'Tražili su nas novac da podmite časnike, varali su i na gorivu...'

Predsjednik Milanović je pozvao nadležne hrvatske institucije da u suradnji s HND-om i SNH poduzmu potrebne radnje kako bi se pomoglo novinarima.

TAJNI DOKUMENT OTKRIO Imaju popise ljudi: Talibani idu od vrata do vrata, traže one koji su surađivali s Amerikancima

Iz HND-a su podsjetili kako su zajedno sa SNH uputili poziv Vladi da se aktivno uključi u organizaciju spašavanja afganistanskih novinara. 

- HND i SNH pridružili su se akciji Međunarodne federacije novinara i ostalih novinarskih udruga koje ovih dana organiziraju pomoć za evakuaciju i zbrinjavanje afganistanskih novinara i novinarki, te drugih medijskih djelatnika i djelatnica -  navodi se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Smoke_on_the_Water 20.08.2021.

    Ameri im dali puške protiv Talibana - neće. Sada traže vize kako bio se spasili od istih. Dao bi ja njima ...... 

  • Vigy 19.08.2021.

    ZAŠTO to ustupati ? Zar nije i suvišan N1 Chanel , treba još otvoriti i predstavnivštvo za Al Jezeraa 'domaće tržište' ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare