To je to što me zanima!

Milanović: Prije sam bio protiv, ali sada sam za Pelješki most

Ali, nećemo ništa na silu raditi, niti ćemo o tome govoriti dok nismo 100 posto sigurni da ćemo osigurati sredstva za njegovu realizaciju, istaknuo je Milanović
Vidi originalni članak

Brzo i preko noći ne može se uspjeti, a nacije mogu uspjeti samo  sistematičnim radom. Naš cilj je biti imućan i bogat, ali na svome te da se nitko ne osjeća kao gost i da nikome ne padne na pamet uopće kazati takve stvari jer će biti prezren, kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na predizbornom skupu zajedničke liste SDP-a, HNS-a i HSU-a u Dubrovniku uoči izbora za Europski parlament 14. travnja, javlja Slobodna Dalmacija

Premijer Milanović osvrnuo se i na Pelješki most kazavši kako nećemo ništa na silu raditi. 

- Bio sam jedan od najvećih protivnika tog projekta, međutim stvari su se promijenile tako da sam za Pelješki most, ali o tome nećemo govoriti dok nismo 100 posto sigurni da ćemo osigurati sredstva za njegovu realizaciju, istaknuo je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • rocco siffredi 08.04.2013.

    Pa ti nemaš pojma šta bi htio! izgubljen si u vremenu i prostoru kao i tvoja vlada ............

  • Halo Bing, kako brat 08.04.2013.

    Hoće možda Zoki posjetiti Čičku Poljanu i druga po ko zna koji put poplavljena područja? Poplavljena jednostavno zato kaj nema adekvatnih nasipa ili ih uopče nema. Ak kojim slućajem i dojde tam, kaj će njima obećati? Oće ih možda pokušat ttamošnje stanovnike uvjeriti da je Pelješki most rješenje i za njihove probleme? Ili im bude obečal izgradnju kojeg brodogradilišta i čamcogradilišta, i uvođenje lučkih kapetanija? A nasipe, odteretne kanale i čiščenja korita rjeka, bude preporučil da si to ljudi sami naprave, ili sanjaju. Oče Zoki možda u 7. ili 8. mjesecu u jeku gotovo sigurne suše, navrnuti u Slavoniju i Podravinu. Oče onda možda objašnjavat tamošnjim ratarima da im se usjevi suše, jer nema ni u zametku izgrađenog sistema za navodnjavanje? I nijednog velespremnika za vodu? Oče im priznat da gradnja toga njemu i njegovima ne pada na kraj pameti, jer eto, treba love za Pelješki most, i za 2000 novih službenih auta, i avion..... Ili če jednostavno, ko i do sada reć da su oni koji traže gradnju nasipa, kanala odteretnih i za navodnjasvanje, spremnika za navodnjavanje, samo izmaniupulirana masa a da je to jeftini populizam?

  • 08.04.2013.

    Kad bi Dubrovnik bio za jug Hrvatske ono što je Zagreb za sjeverozapad Hrvatske, nikaki mostovi ne bi trebali. Ali Dubrovnik se orijentira i pouzdaje isključivo na dobru klimu, turizam, visoke cijene. Proizvodnja i radna mjesta nula. Pelješac je toliko bogat da bi tamo od poljoprivrede i stočarstva, uzgajališta ribe i ostalog mogao opskrbljivati i grad i županiju. Ali ko bi to? Triba radit, gospodo. Pelješac vam je pust i prazan, isto ko i Lika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare