To je to što me zanima!

Milanović se sastao s Čovićem

Predsjednik Milanović i Dragan Čović razgovarali su o odnosu dviju država, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i o euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u srijedu u Uredu predsjednika Dragana Čovića, predsjednika Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Predsjednik Milanović i Dragan Čović razgovarali su o odnosu dviju država, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i o euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine.

O DODIKOVOJ IDEJI Milanović: 'Ne novi Dayton. Držimo se onog što je zapisano. Sporazum nije propao, krši se'

Razgovarali su i o statusu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini te o potrebi osiguranja prava Hrvata kao ravnopravnog i konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini što znači i legitimnu zastupljenost u institucijama i tijelima vlasti, navodi se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 08.09.2021.

    Milanovic se ulizuje hrvatima u bosni radi glasova

  • finfinccc 08.09.2021.

    bravo zoka nedaj sejdi,đaferu i bakiru da se iživljavaju nad hrvatima,nista od đemahirije na balkanu ni sultan erdogan vam nemože pomoći

  • Derim. 08.09.2021.

    Pitao bih samo da je odnos broja Bošnjaka u odnosu na broj Hrvata u BiH obrnut -kakva bi politička situacija bila,kakav bi status imali Bošnjaci??

Komentiraj...
Vidi sve komentare