To je to što me zanima!

Milanović 'švrlja' po Jadranu: Gliserom s Hvara posjetio Vis

Premijer je u petak poslijepodne viđen u Komiži, gdje ga je na rivi dočekala gradonačelnica Tonka Ivčević. Sastao se i razgovarao i s drugim viškim SDP-ovcima
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović ljetuje na Hvaru kao i prijašnjih godina. 

No, odlučio je malo 'prošvrljati' i po drugim otocima. Kako na raspolaganju ima policijski gliser, to mu nije problem. U petak poslijepodne je na njemu doplovio do Visa

U Komiži ga je na rivi dočekala gradonačelnica Tonka Ivčević, stranačka kolegica. Popio je kavicu, a potom se sa članovima SDP-a iz Visa i Komiže sastao u Spomen domu, gdje su razgovarali , piše Slobodna Dalmacija, gotovo dva sata. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • bozidar vesic 19.08.2014.

    DA svrla !!da je samo to,po njegovim nedjelima i djelima trebao bi dati ostavku, samo svrlj i trosi novac porezni obveznika,nsta nije napravio samo je napravio raskol u hrvatskoj, josipovic podrzava i gori je od milanovica.

  • TomislavKatalinić 19.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TomislavKatalinić 19.08.2014.

    Neka švrlja kuda hoće ali neka to plati iz svoga đepa! Koliko glisera je bilo u pratnji? Možda i ratna mornarica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare