To je to što me zanima!

Milanović: Tolerancija je ključ stvaranja društva u kojemu će se poštivati različitost

Uoči proslave najvećeg kršćanskog blagdana prema julijanskom kalendaru, svim našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavnim vjernicima želim sretan Uskrs, stoji u čestitki
Vidi originalni članak

Predsjednik RH Zoran Milanović uputio je u subotu uskrsnu čestitku pravoslavnim vjernicima poručivši kako živimo u vremenu kada su nam razumijevanje, plemenitost i tolerancija još potrebniji za stvaranje društva u kojemu će se poštivati različitost i dostojanstvo svakog čovjeka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uoči proslave najvećeg kršćanskog blagdana prema julijanskom kalendaru, svim našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavnim vjernicima želim sretan Uskrs - stoji u čestitki.

Značaj Uskrsa, ističe predsjednik Republike, oduvijek je bio u vjerovanju i nadi da dolazi bolje sutra i pobjeda dobra, usprkos nedaćama i teškoćama s kojima su ljudi suočeni.

VELIKA GORICA Milanović na obljetnici Udruge HVIDR-a: 'Bez branitelja ne bi bilo Hrvatske. To je sve jasnije'

- Živimo u vremenu kada su nam međusobno razumijevanje, plemenitost i tolerancija još potrebnije za pobjedu dobra i stvaranje društva u kojemu će se poštivati različitost i dostojanstvo svakog čovjeka. Neka uskrsno ozračje vjernicima, ali i svima nama, bude dodatni poticaj za izgradnju takvog društva. Želim vam da uskrsne blagdane provedete mirno i radosno, uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese! - poručio je predsjednik Zoran Milanović.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 24.04.2022.

    pa ovaj nije išo u školu za soboslikare... al je bio u livnu

  • Idemo prema boljem 23.04.2022.

    Milanović i tolerancija. Taj uistinu bunca. Na sav glas.

  • 23.04.2022.

    Djela ne riječi. Najlakše reći tolerancija,poštivanje različitosti,,, pokaži primjerom,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare