To je to što me zanima!

''Zoran Milanović T. Piculu ne želi niti na jednoj izbornoj listi''

SDP-ov europarlamentarac Tonino Picula nedavno je oštro kritizirao stranačkog šefa Zorana Milanovića. Bivši članovi stranke tvrde da Zoki to neće oprostiti
Vidi originalni članak

Zoran Milanović se uvijek obračunava s neistomišljenicima, pa će se tako obračunati i s Toninom Piculom, ali tek nakon izbora.

Ocijenio je to bivši član SDP-a i ministar Slavko Linić koji je također mislio različito od Zokija. Linić je komentirao najnovije Piculine kritike na račun stranačkog šefa i predsjednika Vlade.

- Da sam bio uvjeren kako će Zoran Milanović biti dobar predsjednik stranke, ne bih se kandidirao 2007. U stranci dominira kultura zatvorenosti i konflikta, a ne suradnje - izjavio je Picula za Novi list. Dodao je kako je najveća slabost SDP-a to što je zatvoren prema onima koji stranku mogu intelektualno i organizacijski nadograditi. Linić je uvjeren kako će ova kritika Zoranu Milanoviću loše sjesti.

- To je teška optužba na račun Milanovića koji takvo što ne tolerira i sve omalovažava. Njihov će se konflikt samo produbiti, a oni već odavno uopće ne razgovaraju - komentirao nam je Slavko Linić.

Prisjetio se da je Milanović Piculu stavio na ponižavajuće peto mjesto za euroizbore i kako je to primjer Milanovićeva obračunavanja kao i izbacivanje Aleksandre Kolarić samo zato jer je iznijela drukčije mišljenje.

- Ali sumnjam kako će se Milanović obračunati s Piculom prije parlamentarnih izbora. Ali ako se Zorana pita, Picula nikad neće biti niti na jednoj listi za bilo kakve izbore - rekao je Linić.


Idi na 24sata

Komentari 193

  • mili999 04.05.2015.

    Još malo i vijest na 24 sata će biti: "Tko zadnji iziđe iz SDP-a neka ugasi svjetlo"! Stranka raspada!

  • mili999 04.05.2015.

    SDP stranka u raspadu!

  • mili999 04.05.2015.

    U današnjoj situaciji u Hrvatskoj mogu samo reći da nam je država kao Germanwings, putnici su hrvatski građani, a kopilot Zoran Milanović!

Komentiraj...
Vidi sve komentare