To je to što me zanima!

Milanovića verbalno napao pred biralištem: 'Zvat ću policiju!'

Zvat ću policiju, ovo nije slučajno, rekao je Milanović, a onda mu je pomirljivo htio pružiti ruku na što je čovjek odgovorio 'Kolindi nisi htio dati ruku'...
Vidi originalni članak

Na biračko mjesto u Zagrebu stigao je i Zoran Milanović. Pred biralištem ga je verbalno napao jedan sugrađanin.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Ne može mene nitko maknut, komunjara da me makne. Laže vas sviju. Šta je, šta se ti javljaš? - vikao je na Milanovića.

UŽIVO: PREDSJEDNIČKI IZBORI Izborni dan: Redovi u Mostaru, veća izlaznost, sumnjivi SMS...

- Zvat ću policiju, ovo nije slučajno - zaključio je Milanović, a onda mu je pomirljivo htio pružiti ruku na što je čovjek odgovorio 'Meni daje ruku, a predsjednici nije htio dat ruku. Alo narode!'.

- Ovo je slobodna zemlja, lijep je dan, izađite na izbore. Ovo je važno. Ovi izbori nisu obračun ni sa kim već nastojanje da budemo slobodna zemlja u kojoj i ovakvi tipovi imaju pravo galamit - rekao je Milanović.

U Državnom izbornom (DIP) povjerenstvu kažu da nisu dobili dojavu o tome, a i riječ je, kažu, o događaju izvan zgrade gdje je biračko mjesto, odnosno to se dogodilo na ulici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tijek predsjedničkih izbora pratite OVDJE.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1009

  • dvadesetčetverosatnivirusić 06.01.2020.

    sviju ovdje...sve si rekao...pokri se ušima, izubili su tvoji, nema više...

  • grle1234 06.01.2020.

    Pametan je Miki. Možda je on iscenirao ovaj igrokaz za mase. Možda smo mi samo ovčice koje nasjedaju na fore iz medija. Možda se čovjek vratio u birtiju i rekao "runda za sve. Miki časti". Možda su u šumi ...

  • grle1234 06.01.2020.

    Godinama nisam išao na izbore ali ovaj krkan me ponukao na promjenu mišljenja. Iskreno, ne idem na izbore da bi glasao "Za" već "Protiv" svega onoga što ovakvi likovi predstavljaju. Kolebao sam se između Milanovićeve "nadmenosti" i Kolindine "Inteligencije". Hvala gospodine što ste me usmjerili na ispravan put.

Komentiraj...
Vidi sve komentare