To je to što me zanima!

Milanovićeva lista savjetnika - pojavila su se dva nova imena

Kandidati za savjetnike novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića još uvijek se definiraju, ali u međuvremenu su se pojavila imena za savjetničke pozicije koje Kolinda Grabar Kitarović nije imala
Vidi originalni članak

Zoran Milanović ima još pet dana dok i službeno ne preuzme predsjedničku funkciju, pa se tako i njegova lista savjetnika pomalo zatvara. Kako javlja Nova TV, Milanovićev kandidat za savjetnika za klimu i energetiku je Julije Domac, čelnik regionalne energetske agencije.

Još jedno novo ime se pojavilo, a to je Jadranka Žarković Pečenković, bivša ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje. Ona je kandidatkinja za savjetnicu za obrazovanje.

'BEZ PRETJERANE POMPE...' Milanoviću će na inauguraciji himnu pjevati Josipa Lisac

Obje funkcije će biti nove, jer Kolinda Grabar Kitarović nije imala savjetnike za ta područja, a već od ranije su poznata imena Marijana Marekovića, koji bi trebao postati savjetnik za branitelje. Riječ je o bivšem ratnom zapovjedniku Tigrova.

Na Pantovčak će doći i bivši ravnatelj SOA-e, Dragan Lozančić, koji bi trebao postati savjetnik za nacionalnu sigurnost i obranu. Još se traže imena za vanjsku politiku i kulturu, a za kulturu Milanović navodno planira dovesti savjetnicu. Savjetnika za društvene djelatnosti Zoran Milanović ne planira imati.

Idi na 24sata

Komentari 253

  • ivankapas 14.02.2020.

    Svi vi koji udarate pluseve za Zokija, kao da neznate daje Zoki Maco Man. Nije to bilo tako davno kada ste pljuvali po njemu nazivajuci ga ulicarom. Nece proci dugo opet cete pljuvati po njemu. Cinjenica je da vuk dlaku mijenja, cud nikada, sto je relativno dobro Mile odglumio i vecinu naveo na led. Kucni odgoj prati covjeka cijeli zivot. Zivi bili pa vidjeli, daj Boze da sam u krivu.

  • 14.02.2020.

    Cim su bosanci i hercegovci poludili komentirajuci Predsjednika Hrvatske sa Domovnicom Milanovica, znaci da je on taj koji može pomrsiti racune fašistima i ustašoidima.......... Hahahhaha................... Slatko. ---------------------------------------

  • 14.02.2020.

    Sve je OK do savjetnika za domoljube i branitelje. Njima ne treba ništa više ,doboli su i previše. Jedino ako misli da bu broj još rastao ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare