To je to što me zanima!

Miletić osudio vandalizam

Istarski čovjek je posebno ponosan na činjenicu da je antifašizam bio i ostao dio našeg identiteta i da na ovim prostorima ne poznajemo i ne prihvaćamo alternativu, rekao je župan
Vidi originalni članak

Istarski župan Boris Miletić u četvrtak je osudio dva vandalska čina koja su se proteklih dana dogodila u Puli, iščupanu bistu partizana Lina Marianija u blizini Zajednice Talijana te nacističko znakovlje po zidovima Doma sportova Mate Parlov, izvijestili su iz ureda župana.

"U tjednu kada obilježavamo 80. obljetnicu osnivanja Prve istarske partizanske čete u Brgudcu, kada se tradicionalnim susretom antifašista na Vrbanovici prisjećamo borbenog djelovanja 25. vojno-pozadinske stanice i velikog doprinosa NOB-u, te u mjesecu koji prethodi povijesnim Pazinskim odlukama, iznova svjedočimo sramotnim činovima vandalizma", naveo je župan Miletić u priopćenju za javnost. Dodaje kako "to nije i nikad neće biti Istra".

DEVASTIRALI PUČKU KUHINJU NA SV. DUHU 'Tužan sam, zbog vandala nam više ne radi škrinja za meso'

"Istarski čovjek je posebno ponosan na činjenicu da je antifašizam bio i ostao dio našeg identiteta i da na ovim prostorima ne poznajemo i ne prihvaćamo alternativu" - poručio je Miletić. Kaže kako se nada da će počinitelji biti pronađeni i sankcionirani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare