To je to što me zanima!

Milijarder Rupert Murdoch se razveo za samo šest minuta

Budući da je medijski mogul Rupert Murdoch s Wendi Deng potpisao predbračni ugovor, nije bilo komplikacija pri podjeli imovine. Ona je dobila stan, on imanje
Vidi originalni članak

Ona je dobila stan u New Yorku, a on imanje u Kaliforniji. Trebalo im je šest minuta da se dogovore, a nakon toga su se čak i kratko zagrlili.

Rupert Murdoch (82) naučio je lekciju kad mu je druga supruga nakon razvoda uzela 1,7 milijardi dolara. Kad se 1999. godine vjenčao s Wendi Deng (44), potpisali su predbračni ugovor koji su poslije još dva puta ispravljali. 

U njemu stoji kako Wendi neće dobiti nikakav udio u njegovim korporacijama News Corp. i 21st Century Fox. Njima nastavlja upravljati Murdoch pomoću zaklade kojom će nakon njegove smrti upravljati njegovo četvero djece. Svi imaju jednak udio.

Dvije male kćeri koje ima iz braka s Wendi Deng nastavit će živjeti s majkom u New Yorku. Supruzi je Murdoch prepustio 20-sobni stan na Manhattanu koji se proteže na tri kata i koji su svojedobno platili 44 milijuna dolara. Kupili su ga od obitelji Rockefeller i uložili još oko 50 milijuna dolara u njegovo preuređenje. 

Rupert Murdoch je zadržao imanje u Kaliforniji i vinograde iznad Bel Aira, a odnedavno prodaje jahtu, za koju traži 30 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bopozopo 21.11.2013.

    Sigurno se udala iz ljubavi, stari dobro dere i sa ugrađenim kateterom.

  • Delpiero_1 21.11.2013.

    po godinama joj može bit djed....užas što su neke žene spremne doslovce PROGUTAT samo da dođu do rješenja egzistencije....a takvih je žena nažalost danas mnogo

  • frsdik 21.11.2013.

    pa samo od tog stana moze zivjet ko kraljica da prstom ne mrdne

Komentiraj...
Vidi sve komentare