To je to što me zanima!

Milijunaša izboli nožem: Htio je dokazati da su beskućnici lijeni

Kieren tvrdi da trgujući kripto valutama dnevno može zaraditi i do 85,000 kuna. Hvali se luksuznim automobilima i brendiranom odjećom. Beskućnike smatra 'lijenima i slabima'...
Vidi originalni članak

Milijunaš Kieren Hamilton Kez (23) odlučio je dokazati kako su beskućnici sami krivi za stanje u kojem se nalaze. Hamilton je pred televizijskim kamerama proveo tri noći spavajući na ulicama Londona i prosio.

Nakon što je propao njegov eksperiment u kojem je shvatio da se ipak ne bi mogao izvući s 'ceste' tako lako, vratio se u svoj luksuzni dom. Potom ga je opljačkala banda maskiranih provalnika i ubola nožem, piše Mirror.

Kieren se obogatio trgujući kripto valutama. Sudjelovao je u showu 'Rich Kids Go Homeless'.

- Beskućnici su lijeni i slabi. Ne bi smjeli biti takvi. Mislim da bi mogli napraviti puno više za sebe da to žele. Ionako su već na dnu, nemaju što izgubiti - objasnio je Kieren svoje stajalište. 

Kieren živi raskošno, u luksuznoj kući koju dijeli s djevojkom Jess i jednogodišnjom kćeri. 23-godišnjak kaže može dnevno zaraditi i do 10.000 funti (oko 85,000 kuna) te da posjeduje automobile u vrijednosti 100.000 funti (cca 850,000 kuna). 

Kez se hvali brendiranom odjećom i kaže da ima 30.000 funti vrijedan 'ormar'. Kad su pljačkaši upali u njegov doma, Kieren ga je odlučio braniti. Nakon što su ga lopovi uboli nožem završio je na operaciji.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mrTrobec 24.04.2019.

    Dobio je točno ono što je tražio,sada gubi 85 000 dnevno

  • 24.04.2019.

    da sam bogatas utemeljila bih udrugu koja pomaze gladnu i nezbrinutu djecu u regiji i šire,sta ce im novac kad ga ne znaju usmjeriti,to njihovo proseravanje s autima ,tetovazama i sl. bez veze/kad krenemo na put bez povratka odlazimo svi isto ,kako smo i dosli : bez icega/

  • no sleep 24.04.2019.

    mislim da mu je vozni park "malo" jači od 850.000 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare