To je to što me zanima!

Milina liječnica: 'Ima tu puno djece kojima isto treba pomoć'

Liječnica Roganović inače ne izlazi u medije, no kaže da je sada u javnosti zbog Milina oca Marina Rončevića, koji joj je posljednjih dana u više navrata zahvalio
Vidi originalni članak

Liječnica koja je u Rijeci liječila dvogodišnju Milu Rončević, pročelnica Odjela za hematologiju i onkologiju na Kantridi, prof. dr. Jelena Roganović za Dnevnik.hr kazala je da je sretna što je Mila dobila priliku za nastavak liječenja u Philadelphiji. Djevojčica je s roditeljima jutros krenula na put u SAD. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Silno mi je drago da je djevojčica otišla na nastavak liječenja u vrhunsku ustanovu - kazala je Roganović.

SRETNO, MALENA! Poletjeli za Ameriku: 'Idemo u nove pobjede. Mila je spremna'

- S obzirom na moj životni rad, mislim da mi je važnije i da se skrenula pažnja na djecu s malignim bolestima, da se podigla nacionalna svijest i ja se toplo nadam da neće sve stati na tome. Ima tu puno 'Mila' kojima isto tako treba pomoć - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

ODLIČNE VIJESTI IZ PHILADELPHIJE Mila ujutro putuje u Ameriku! Stigao plan liječenja iz bolnice

Liječnica Roganović inače ne izlazi u medije, no kaže da je sada u javnosti zbog Milina oca Marina Rončevića, koji joj je posljednjih dana u više navrata zahvalio. 

- Ima još bolesne djece o kojima mi koji ih liječimo jednako vodimo brigu, a vrlo često nam treba pomoć sa strane. Danas na našoj onkologiji leži 11 teško bolesne djece. Svi oni imaju svoju potrebu za liječenjem. Želim zahvaliti svima koji su prepoznali Milu kao simbol potrebe djeteta kojem je potrebna pomoć - istaknula je.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • Milokliz 02.04.2019.

    Neka svi roditelji koji imaju teško bolesnu djecu mole za pomoć jer to nije sramota i mi ćemo im pomoći jer to želimo.

  • 02.04.2019.

    Drago mi je što je ovo ispalo dobro i da će je izlječiti. Ona je bar imala sreće(i dobre doktore) i sada će je izlječiti a ja otkad znam za sebe idem po bolnicama(imam 13 g.) i još neznam šta imam. Ja još neznam koju bolest imam a imam više nalaza nego što sam kontrolnih pisa. Eto kakve sreće ja imam. Ovo nema nigdje nego u Hrvatskoj.

  • 02.04.2019.

    Neverojatno je da za život djeteta moraš platit skoro 3 milijuna dolara,to je bolesno!!! Svaki čovjek bi morao imati pravo na besplatno liječenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare