To je to što me zanima!

Milinović dobio frižider u kojem su smrznuti 'zameci'

Savez Cro-vita ostavio je na porti Ministarstva zdravstva poklon za ministra Darka Milinovića. U frižideru su bile imitacije smrznutih zametaka...
Vidi originalni članak

Na portu Ministarstva zdravstva te u Kliniku za ženske bolesti i porode i Kliniku 'Vuk Vrhovec u ponedjeljak su stigli maleni hladnjaci s ledom u kojima je imitacija smrznutih zametaka s jasnom porukom ministru i medicinskim stručnjacima. Ovaj 'dar' poslali su iz Hrvatskog saveza za život Cro-vita, udruge koja promiče stroga vjerska i bioetička načela te se protivi medicinski potpomognutoj oplodnji općenito. Savez je utemeljen u prosincu prošle godine. Pretpostavlja se da je slanje zrnja u ledu koja simboliziraju smrznute zametke svojevrsna kontra jajima s porukama koje su prije nekoliko dana članice udruge Roda ostavljale po Hrvatskoj. Za razliku od Rode, čiji članovi žele fleksibilniji zakon, Hrvatski savez za život inzistira na potpunoj zabrani zamrzavanja zametaka.

SINJ I DALJE BEZ RODILIŠTA, MILINOVIĆ IM NUDI NOVAC
U rodilištima u Sinju, Makarskoj i Imotskom ipak se do daljnjeg neće obavljati porođaji.Ministar Milinović pregovarao je s tamošnjim čelnicima te predstavnicima udruga i medicinskih ustanova, ali i dalje ističe da se zakon i odluke inspekcije koja je rodilištima zabranila rad moraju poštivati. Ministar je obećao i financijsku pomoć rodilištima.


HLADNJAK S PORUKOM

U ledu su bila zrna prosa koja nalikuju na smrznute zametke

Idi na 24sata

Komentari 26

  • JerkoKC 17.05.2010.

    Sutra ću mu poslati kutiju kondoma da se ovakvi idioti više ne rađaju.

  • JerkoKC 17.05.2010.

    Ovaj bijesni ,pun sebe lički međed (izvinjenje pravim medvjedima) već ima na savijesti jedno dijete.

  • angeIina 17.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare