To je to što me zanima!

Milinović: Milanović bi trebao naučiti poštivati Ustavni sud

Na optužbe Zorana Milanovića (SDP) da su nove izborne jedinice prevara, ministar i potpredsjednik Vlade Darko Milinović (HDZ) mu je poručio kako će izgubiti izbore
Vidi originalni članak

Iako je bilo planirano da će Vlada na sjednici u četvrtak izmijeniti Zakon o izbornim jedinicama, on se nije našao na dnevnom redu. Navodno su se protiv zakona bili manjinci, jer nisu konzultirani, ali i jer je za njegovo donošenje probijen ustavni rok. 

Potpredsjednik Vlade Slobodan Uzelac (SDSS) potvrdio je da još nije vidio cjelovit prijedlog zakona. Smatra da nije uredu da se izborne jedinice mijenjaju u izbornoj godini, a volio bi da se taj posao odradio ranije. Upitan hoće li SDSS tražiti da se izborne jedinice ne diraju, odgovara da će to odlučiti kad vide nacrt zakona. 

Božidar Pankretić (HSS) kaže da zbog tog pitanja nema problema u koaliciji. Smatra da je donošenje zakona odgođeno zbog "tehničkih stvari" no lopticu dalje prebacuje na ministra Mlakara. Za HSS u prijedlogu prekrajanja izbornih jedinica nema ništa sporno i u tom naumu podržavaju koalicijskog partnera HDZ. Na optužbe Zorana Milanovića (SDP) da su nove izborne jedinice prevara, Darko Milinović (HDZ) odgovara:

- Milanović treba naučiti poštivati državne institucije kao što je Ustavni sud. Kakve god bile izborne jedinice Milanović će izgubiti iduće izbore - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Nisam Taj 10.04.2011.

    hahahahahhahahahhahahah,ovo je izjava dana,ma sta dana godine :)))) Oni podmetnu ustavnom sudu preko ministarstva uprave dokumente u kojem je prekrajanje izbornih jedinica prijeko potrebno a ovi naravno prihvate jer su ipak njihovi igraci da bi nam Milinovic,koji namjesta privatne poslove i otvoreno krade od gradjana novce tj pere,sad otvorio oci o nepostivanju ustavnog suda,zaista prepresmijesno.:))) Dokle cemo gledat vise ovu farsu u reziji HDZ-a ? Sad vec postaju osim jako komicni osim sto su dramaticni.

  • MačakČizmama 09.04.2011.

    vidi njuške u milinovića kao da je konzumirao svinjetinu masnu a nije obrisao njonju

  • user_86360 09.04.2011.

    također bi vi trebali nauciti postivati glas ovog isisanog naroda,pa ne znam zasto to ne ucinite..vec jednom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare