To je to što me zanima!

Milinović: Ministar Ostojić je prava elementarna nepogoda

Darko Milinović i Ante Ćorušić prozvali su Rajka Ostojića najgorim ministrom zdravlja ikada. Tvrde da je u tri mjeseca povećao dug zdravstva za pola milijarde kn
Vidi originalni članak

HDZ-ove zdravstvene snage, bivši ministar zdravstva Darko Milinović, i novi šef HDZ-ova Odbora za zdravstvo Ante Ćorušić proglasili su ministra Rajka Ostojića najgorim ministrom zdravstva ikada. Kažu da iz najavljenog Plana 21 po pitanju zdravstva ništa nije napravio. 

- Htjeli smo biti prava parlamentarna oporbena stranka i nismo im sedam mjeseci stvarali probleme. Ministar Ostojić po pitanju PR-a je vrlo uspješan ministar, no po pitanju zdravstvenog sustava je prava elementarna nepogoda -.rekao je Milinović, nabrajajući što sve Ostojić nije napravio. 

Milinović je istaknuo da je HDZ u četiri godine uspio skresati dugove zdravstva za dvije milijarde kuna, a da je ministar Ostojić u samo tri mjeseca taj dug povećao za pola milijarde. 

Ante Ćorušić najavio je da HDZ-ov tim za rujan sprema prijedloge zdravstvene reforme. 

- Jedna minuta u operacijskoj  dvorani stoji 18 eura, a u Hrvatskoj ima puno takvih dvorana koje rade samo pola dana. Želimo privatnom sektoru omogućiti da ulaze u državne bolnice, odnosno da privatni liječnici, koji imaju dovoljno pacijenata, koriste te sale kako bi zaradili oni, ali  i država - rekao je Ćorušić. 

Na pitanje što su onda radili zadnjih osam godina kada su tek sada uvidjeli što se treba napraviti Ćorušić je rekao: 'Ovo je novi HDZ. Mi jesmo izgubili izbore, ali demokracija je tu da ih ponovo i dobijemo'.

Idi na 24sata

Komentari 216

  • Turist_1 29.07.2012.

    cekamo osvrt i misljenje ive sanadera..........

  • prst u oko 29.07.2012.

    tko je ovaj indijaner, otkud je on prehajal? jel to onaj sto je uzimao lovu iz stranačke blagajne svaki mjesec po nekoliko tisuća kuna????

  • Dorica_2 29.07.2012.

    Svi politicari su uglavnom isti,kada je HDZ bio na vlasti,sve su ispraznili,i nisu bili nikome dobri,sad kad su drugi na vlasti,opet nije dobro???????????????Ne moze niko da ugodi narodu,!!!!!??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare