To je to što me zanima!

Milinović opleo po Ustavnom sudu: Vraćate nas u kaljužu! Ne dam da odlučujete o mom glasu

Prvi puta mi neugodno dijela države za koju sam bio spreman, kao i mnogi,poginuti. Molim Boga da se probudim,da to sve sanjam, napisao je bivši HDZ-ov ministar...
Vidi originalni članak

Nastavljaju se reakcije na odluku Ustavnog suda koji je u petak priopćio kako Zoran Milanović ne može biti premijer a ni mandatar Vlade. Svoje mišljenje izrazili su brojni političari, ustavni stručnjaci, a sad se o svemu oglasio Darko Milinović, nekoć HDZ-ov ministar zdravstva, danas predsjednik stranke LiPo.

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović nakon odluke Ustavnog suda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Tko je jači od bilo čijih 76? Nećete biti vlasnici mog glasa!!!" - poručuje u svojoj objavi na Facebooku Milinović. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

KARTICA MIROSLAVA ŠEPAROVIĆA Tri pištolja, hrpa nekretnina, umjetničke slike... Evo što sve predsjednik Ustavnog suda ima

Odmah nastavlja:

- Završio danas operacije rek'o idem vidjeti na portalima ima li što novo? Kad ono udarna vijest. Mislim se eto Plenki (čini se bliže tome nego drugi) složio većinu.Reko dobro je da što prije imamo vladu. Čitam dalje-Milanović kršio Ustav, ok to se očekivalo da će Ustavni sud ponoviti. Čitam dalje-ne može biti mandatar, pa i to znamo, što se ponavljaju? Hoću ugasiti portal i onda shvatim i ako dade ostavku ne može biti mandatar! ! ! ! Ne mogu vjerovati - piše Milinović i nastavlja:

KOMENTIRA IVAN PANDŽIĆ Ustavni sud licemjernom zabranom doprinosi stvaranju pravnog i političkog kaosa

- Kada se situacija smirila, kada napokon postajemo pristojni, uljuđeni, evo Ustavnog suda. Ovakve odluke Ustavnog suda koji se stavljaju iznad Sabora vraćaju nas u kaljužu iz koje izađosmo bar u zadnja tri dana. Ejjjj suci Ustavnog suda.Vi bi bili vlasnici svih glasova na ovim izborima bilo lijevih bilo desnih. Ne da vam da odlučujete o mom glasu (glasao sam za desnicu). To je moje i ničije više, a pogotovo ne vaše. To je moj glas koji samo oni za koje sam glasao, a ne Ustavni sud, mogu zlorabiti i razočarati me, a nadam se da neće. Prvi puta mi neugodno dijela države za koju sam bio spreman, kao i mnogi,poginuti. Molim Boga da se probudim,da to sve sanjam. O Bože nije san, zbilja je, a ja u takvoj zbilji koja bi bila vlasnik naših glasova(i desnih i lijevih i liberalnih i zelenih...) ne želim živjeti,sram me je. Hej prijatelji iz DOMOVINSKOG, (i ostali) na ovo MORATE reagirati upravo radi Domovine i onoga što predstavljate. Tko je jači od bilo čijih 76 ? ? ? ? - napisao je Milinović.

Ovdje pratite sve oko situacije nakon izbora iz minute u minutu

POSLUŠAJTE SNIMKU IZ OŽUJKA Što je Šeparović rekao kad je upozorio Milanovića: 'Nije sporno, može biti mandatar'

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Dmitar Kralj 21.04.2024.

    Pa zar Dikan nije otvoreni ustašofil? Nikada to nije krio. Što je u tome čudno. Ne, nikako nema ustašofila u RH. Što se pravite grbavi?

  • MateoIvan74 21.04.2024.

    Progledao i Darko Milinović, progledao je on i puno prije i zato ga je diktator plenko smijenio i maknuo iz hdz mafije, ali nikad nije kasno.

  • Smoke_on_the_Water 20.04.2024.

    "Tko je jači od bilo čijih 76? Nećete biti vlasnici mog glasa!!!" Jači je Ustavni sud od bilo koje odluke Hrvatskog sabora za koju većina suda zaključi da nije u skladu sa Ustavom RH. Pitate se kako to znam? Jednostavno. Znate i vi jer ste bar jednom negdje pročitali ili čuli kako je Ustavni sud proglasio zakon izglasan u Hrvatskom saboru i sa više od 76 ruku da nije u skladu sa Ustavom RH i tako ga poništio. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare