To je to što me zanima!

Milinović osniva novu stranku 'Lipo', prvi izazov lokalni izbori

Darko Milinović osniva novu političku stranku 'Lipo' za koju očekuje da će postati najjača stranka u Lici i Gorskom kotaru i uzeti lokalne izbore
Vidi originalni članak

Darko Milinović osniva novu političku stranku 'Lipo' koja će za početak biti regionalnog karaktera, a ne odustaju ni od parlamentarne scene, rekao je za RTL Danas

NAZVAO JU JE 'LIPO' Milinović osniva novu političku stranku: 'Imamo 2500 potpisa'

 - Mi u subotu ulazimo u povijest i osnivamo, čujte me dobro, najjaču političku stranku regionalnog karaktera desnog centra u Hrvatskoj. Postajemo stranka regionalnog karaktera, ali ne libimo se i vjerojatno ćemo biti bitan čimbenik i na parlamentarnim izborima za četiri godine jer znate da ovdje se granični mandati dobivaju sa 100 ili 200 glasova - rekao je Milinović i naglasio da za početak ostaju u regionalnoj političkoj sceni. 

- Što se tiče mojih osobnih ambicija, o njima ćemo razgovarati kada za to dođe vrijeme - rekao je Milinović i dodao da na ovim izborima 'žele pokazati vjerodostojnost'. 

PROKOMENTIRAO TRAČEVE Milinović: Neću biti na listi kao HDZ-ovac, ne zanima me to...

Tvrdi da će 12. prosinca postati bitna markica u ličnoj političkoj stranci s najvećim brojem članova. 

 - Imat ćemo 4 potpredsjednice i po tome ćemo biti karakteristični. Dvije žene od 30-ak godina koje zapošljavaju na desetke ljudi - rekao je Milanović i dodao da njihov demograf u Gospiću ima više sposobnosti za gradonačelnika Zagreba od Milana Bandića i Tomislava Tomaševića zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • diego ladonde 11.12.2020.

    Bolje bi bilo, stranka, " Međed krade med".

  • blek11 11.12.2020.

    Stranka doktur Dado i sinovi....

  • 11.12.2020.

    Ja bih osnovao stranku "Lipov lad" i primao bih u nju samo šlager pevače

Komentiraj...
Vidi sve komentare