To je to što me zanima!

Milinovićev otac naveo i loše ocjene da dobije dobru penziju

Ministrov otac Drago požalio se da je u zatvoru bio 3 mjeseca jer je ilegalno pokušao prijeći jugoslovensku granicu. Zato je tražio status političkog zatvorenika
Vidi originalni članak

Drago Milinović, otac ministra zdravstva, dobiva mirovinu 5700 kuna bruto zbog statusa bivšeg političkog zatvorenika. Večernji list u posjedu je pisma kojim je otac ličkog ministra zatražio taj status. Administrativnoj komisiji RH Drago Milinović požalio se da je kao osamnaestogodišnjak ilegalno pokušao prijeći jugoslavensku granicu. Zbog toga je u mariborskom zatvoru odležao sedam mjeseci, stoji u pismu. Večernji saznaje kako je u stvarnosti Milinović bio zatvoren tek tri mjeseca. Hrana i loše ocjene još su dva argumenta koje navodi za prisvajanje statusa. Zahtjev je riješen za manje od mjesec dana.

- Svi papiri su u Ministarstvu, obratite se njima - kratko je odgovorio zašto ima tako veliku mirovinu. Gotovo čitav radnji vijek radio je u gospićkoj Općoj bolnici kao rendgenski tehničar. Stručnjaci tvrde da je za nekog sa srednjom školom ovo vrtoglavo visoka penzija.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • user_91638 13.04.2011.

    trebalo bi ti dati kaznu 57000 kn mjesečjno što nisi prekinuo snošaj, kad si napravio sina.

  • Nanji 12.04.2011.

    Sramota iz dana u dan sve veća ide sve brže i brže prema HDZ-u. Zapošljavaju svoje poltrone. Ne prođe ni natječaj, a oni već slave uz janjetinu jer znaju bit će primljeni. Fuj, ali drago mi je jer će baš zato i izgubiti i nek idu u p.m.

  • Charm 12.04.2011.

    Majko mila.... još jedan lički medvjed...koliko ih je samo ...a sve po našim leđima, koji smo radili i odvajali da bi imali crkavicu za penziju ako ju doživimo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare