To je to što me zanima!

Miljenić o Agrokoru: 'Građani zaslužuju saznati punu istinu'

Ako u HDZ-u misle da ne trebamo raditi neka nas ukinu. Dok nas Sabor ne ukine mi ćemo raditi, poručio je Orsat Miljenić i izvijestio kako je sjednica Povjerenstva zakazana za četvrtak u 13 sati
Vidi originalni članak

Predsjednik Istražnog povjerenstva za Agrokor Orsat Miljenić izvijestio je kako je sjednica Povjerenstva zakazana za četvrtak u 13 sati, dok je sjednicu za idući tjedan zakazao za petak.

Na prozivke vladajućih da sjednice vodi preko medija uzvratio je: 'Ništa ne vodim preko medija. Izjave kao što daju oni dajem i ja. Ako oni misle da bih ja kao predsjednik povjerenstva trebao šutjeti i prešutjeti njihove najave kršenja zakona onda se varaju. O tome ću govoriti i nitko me u tome neće spriječiti'. 

Na tvrdnje većine da Povjerenstvo ne bi trebalo raditi ako se pokrene sudski postupak, Miljenić je uzvratio da je to krivo čitanje zakona.

- Meni je logično da Povjerenstvo neće raditi na onim stvarima o kojima se vodi istraga. Ne vidim nikakav problem ovdje pozvati glavnog državnog odvjetnika, zatvoriti sjednicu, on će nam reći u kojem području možemo, a u kojem ne možemo raditi. Siguran sam da se istraga ne vodi o plaćanju radnika u bonovima, zašto Povjerenstvo to ne bi ispitalo. Građani zaslužuju saznati istinu o Agrokoru. U kaznenom postupku se ona neće utvrditi, utvrdit će se mali dio i mi ga moramo poštivati. U HDZ-u ako misle da ne trebamo raditi neka nas ukinu. Dok nas Sabor ne ukine mi ćemo raditi - poručio je Miljenić.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • liliana 26.10.2017.

    Ovi iz SDPa me posebno uveseljavaju,bili na vlasti nedavno i sad oni istražuju istinu.Pa nije dug u Agrokoru nastao danas.Šta niste Miljeniću tražili istinu prije 3 godine?

  • Smoke_on_the_Water 26.10.2017.

    Naravno da nije cilj niti ovog miljana miljanića niti njegove jugo komunističke partije istina jer ta sranja od povjerenstva nikada nisi niti mogu doći do istine već im je svrha lajanje i baleganje po medijima. Balegarski populizam još je kod nas vrlo jak jer lijenim socijalističkim bitangama odgovora to što populisti balegari govore.

  • 2 x general 26.10.2017.

    meni se čini da će vaso ( sada napokon kad je dobio za rođendan diplomu ) stajati glave anemičnog i vladu te desna struja preuzeti vlast u koterijaškoj zajednici. nije karamrle odustao od rasturivanja zajednice. anemičnog će srušiti sani hdz-ovci!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare