To je to što me zanima!

Milo Đukanović: Dubrovnik iz 1991. je sramota za Crnu Goru

Nakon Dubrovnika ugrozili smo neke temeljne elemente crnogorskog društva. Trebamo izvući pouku i striktno slijediti nacionalne interese Crne Gore, poručio je Đukanović
Vidi originalni članak

Dubrovnik iz 1991. je sramota za Crnu Goru, kazao je u utorak zastupnicima u crnogorskom parlamentu premijer Milo Đukanović, poželjevši da se to "nikada više ne ponovi, jer to nije bilo u nacionalnom interesu Crne Gore".

S Đukanovićem se, u utorak na "Premijerskom satu" složila većina zastupnika, mada su mu neki i zamjerili, s obzirom da je i u to vrijeme bio crnogorski premijer. 

Oporbeni zastupnici iz prosrpskih stranaka, također su zamjerili premijeru što je na središnjoj proslavi desetljeća crnogorske neovisnosti 21. svibnja u Podgorici, usporedio "Dubrovnik iz 1991. s Mojkovačkom bitkom 1916. godine". 

- Nakon Mojkovca smo izgubili državu i nestali s mape svijeta, a nakon Dubrovnika ugrozili smo neke temeljne elemente crnogorskog društva. Trebamo izvući pouku i striktno slijediti nacionalne interese Crne Gore - poručio je Đukanović i dodao da nijedno ni drugo nije bilo u interesu Crne Gore.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • THF 01.06.2016.

    Hrvatska je sramota za 91 i raspad juge i pogrom Srpskog stanovnistva a ti si Milo jedan obican Sup.k

  • Hrvat_DU 01.06.2016.

    Jedan od rijetkih primjera divljačkoga oružanog napada na mjesto pod zaštitom UNESCO-a.

  • POTPEC 01.06.2016.

    Do kraja napada, do juče branio napade, a danas opravdanje. Imaš li ti imalo srama????? Opravdanje je tribalo doć već 96.godine, a ne danas nakon toliko godina,

Komentiraj...
Vidi sve komentare