To je to što me zanima!

Miloševićeva udovica Mira: Moj sin Marko uopće nije bolestan

Pretpostavlja se kako je riječ o joj jednoj od mnogobrojnih lažnih informacija o životu obitelji Milošević koji u predgrađu Moskve vode povučen i od medija zaštićen život
Vidi originalni članak

Marko Milošević nije bolestan i laž je da se liječi u klinici u Moskvi, izjavila je u petak njegova majka Mira Marković, piše B92.

- Moj sin Marko dobro je i zdravo. Priča o njegovoj teškoj bolesti je izmišljotina i on se ne liječi u Klinici 119 u Moskvi - izjavila je udovica Slobodana Miloševića te tako demantirala riječi Markove supruge Milice Gajić koja je jučer izjavila da su Marku otkazali bubrezi.

Novinari ruskih ''Novosti'' posjetili su kliniku u kojoj se navodno liječi Marko, no na popisu pacijenata nisu uočili njegovo ime. Kasnije je i šef klinike potvrdio kako mladi Milošević nije zbrinut na njihovim odjelima.

Pretpostavlja se kako je riječ o joj jednoj od mnogobrojnih lažnih informacija o životu Miloševićevih koji u predgrađu Moskve vode povučen i zaštićen život i koji, u principu, izbjegavaju pojavljivanje u medijima.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lolita 29 15.07.2012.

    A ja se ponadala da ga je stigla kazna Božija...

  • mangup@dj 15.07.2012.

    ovakvi prilozi samo služe da bi nam mogli djelit opomene na komentare i blokirati nas

  • uro 14.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare