To je to što me zanima!

Ministar Butković: Pošta neće poskupjeti, a ne bi trebalo doći ni do poskupljenja telekoma

S telekomima će još razgovarati na sastanku idući tjedan, najavio je
Vidi originalni članak

Potpredsjednik vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u petak je rekao da univerzalne usluge u pošti neće poskupjeti, a ne očekuje ni rast cijena usluga telekoma.

HAKOMOVO ODOBRENJE Hakom je Pošti dopustio da diže cijene, ali ministar poručuje: Pisma i pošiljke neće poskupjeti

- Iako je HAKOM odobrio pošti povećanja cijene, što su kao potrebno tražili još prošle godine, s obzirom na cijelu situaciju toga neće biti- izjavio je Butković nakon sjednice vlade.

Na pitanje hoće li neki iskoristiti indeksaciju za povećanje cijena zbog inflacije, poput telekoma, ministar je kazao da je razgovarao i s telekomima.

VIDEO: KOMENTIRALI I SMJENE KOLEGA Filipović: Većina trgovaca vraća cijene. Butković: Poskupljenja u pošti neće biti, ni u telekomima

- Mnogi od njih koriste mjere Vlade koji su i njima dobrodošle oko cijena energije i sada razgovaramo s njima oko najavljenih 10 posto povećanja cijena, ali do toga vjerojatno neće doći- odgovorio je Butković, koji smatra i da nema razloga za povećanjima cijena.

NAJDUGOVJEČNIJI MINISTAR Butković uz premijera: 'Istup Tramišak nije bio političan, a Bačić je najbolje rješenje'

Najavio je i da će o tome s telekomima još razgovarati na sastanku idući tjedan, dodavši kako je i ministar gospodarstva Davor Filipović razgovarao s njima i misli da do povećanja cijena neće doći.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • i.hun 14.01.2023.

    Pa Telekom je već poslao obavijesti da hoće poskupiti i da se u dva mjeseca može raskinuti ugovor bez posljedica.

  • 13.01.2023.

    Njihove izjave sve više liče na predizbornu kampanju, koja očito ne prestaje. Obecanja, populističke neodređene floskule i mazanje očiju.

  • 13.01.2023.

    ae butkoviću ti ko filipović neviruješ u to šta rečeš a očekuješ da narod viruje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare