To je to što me zanima!

'Ministar' HDZ-a: Siromašnima obična, a bogatima bolja skrb

Hrvatska još ima socijalistički zdravstveni sustav. Zadaća Kukuriku koalicije je bila suočiti ovaj narod s istinom, a ne lagati, rekao je šef HDZ-ova Odbora za zdravstvo
Vidi originalni članak

Ante Ćorušić, HDZ-ov "ministar u sjeni" tj. predsjednik Odbora za zdravstvo, istaknuo je kako nemaju svi građani Hrvatske jednako pravo na zdravstvenu zaštitu. U Dnevniku 3 HTV-a u petak rekao je kako našem narodu netko treba objasniti da ne možemo imati jednako kvalitetan sustav zdravstva kao Slovenija, Njemačka ili Austrailja. Dodaje kako one izdvajaju mnogo više novca "po glavi" stanovnika za zdravstvo nego Hrvatska.

- Hrvatska još ima socijalistički zdravstveni sustav. Zadaća Kukuriku koalicije je bila suočiti ovaj narod s istinom, a ne lagati - zaključio je Ćorušić. Rekao je i kako upravo to on želi napraviti na čelu HDZ-ovog odbora. 

- Ne možemo svi imati jednako pravo i jednaku uslugu. Moramo reći narodu istinu. Onaj tko ima više i više uplaćuje u razne fondove će imati bolju skrb - istaknuo je Ćorušić. Kazao je kako je to činjenica od koje se ne može pobjeći.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ludom 12.09.2012.

    Dokle god na vrhu ove napaćene zemlje budu stranački zatucani i opterećeni ljudi ne piše nam se dobro. A kako stvari sada stoje upravo to se i dešava.

  • Jelena12 11.09.2012.

    Kako si došao admine do toga da kršim pravilo broj 2, i drugi vrijeđaju pa ih ne obrišeš ?

  • Jelena12 11.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare