Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

'Ministar' HDZ-a: Siromašnima obična, a bogatima bolja skrb

Hrvatska još ima socijalistički zdravstveni sustav. Zadaća Kukuriku koalicije je bila suočiti ovaj narod s istinom, a ne lagati, rekao je šef HDZ-ova Odbora za zdravstvo

Marko Prpić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
54 komentara

Ante Ćorušić, HDZ-ov "ministar u sjeni" tj. predsjednik Odbora za zdravstvo, istaknuo je kako nemaju svi građani Hrvatske jednako pravo na zdravstvenu zaštitu. U Dnevniku 3 HTV-a u petak rekao je kako našem narodu netko treba objasniti da ne možemo imati jednako kvalitetan sustav zdravstva kao Slovenija, Njemačka ili Austrailja. Dodaje kako one izdvajaju mnogo više novca "po glavi" stanovnika za zdravstvo nego Hrvatska.

- Hrvatska još ima socijalistički zdravstveni sustav. Zadaća Kukuriku koalicije je bila suočiti ovaj narod s istinom, a ne lagati - zaključio je Ćorušić. Rekao je i kako upravo to on želi napraviti na čelu HDZ-ovog odbora. 

- Ne možemo svi imati jednako pravo i jednaku uslugu. Moramo reći narodu istinu. Onaj tko ima više i više uplaćuje u razne fondove će imati bolju skrb - istaknuo je Ćorušić. Kazao je kako je to činjenica od koje se ne može pobjeći.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message