To je to što me zanima!

Ministar Jakovina o vinu teran: Moglo bi biti još ovih situacija

Na novinarsko pitanje je li moguće da bude još sličnih situacija ministar Jakovina je rekao kako je moguće, jer te pregovore nije vodila ova vlast, već bivša vlast
Vidi originalni članak

Ministar Tihomir Jakovina u četvrtak je rekao kako definiraju žurne korake da bi što prije započeli razgovore da zaštite hrvatsko vino teran i da poboljšaju prodaju na drugim tržištima, uključujući Sloveniju i Italiju.

- Imamo dosta temelja da ovu odredbu korigiramo i da teran i dalje bude na tržištu - rekao je Ivica Matošević, stručnjak za vinarstvo. 

Na novinarsko pitanje je li moguće da bude još sličnih situacija ministar Jakovina je rekao kako je moguće, jer te pregovore nije vodila ova vlast i njegovo ministarstvo, već bivša vlast.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Halo Bing, kako brat 21.04.2013.

    važan korak....jako važan ! sad bumo pregovarali godinama i potrošili više love nego što će u 100 godina doneti tih 10 000 litara godišnje berbe

  • ksena 19.04.2013.

    Jakovina koji je opis (ne) radnog mjesta ministra poljoprivrede? Valjda si kada si zasjeo u fotelju uzeo pregovaračke papire vezane za poljoprivredu i malo ih proučio, kako bi vido što je bivša (ne)vlada pregovarala ili NISI? Bilo ti je dovoljno da dobiješ plaću, a poslije češ kao i ona spodoba od ČOBANKOVIĆA reči nisam mogao reči NE, nisam imao hrabrosti. Ma FUJ, FUJ, ALI JEB...E se tebi, imaš plaću, imaš mladu sponzorušu, bez obzira na tvoj izgled (hahahha) i glupe seljake koji ne uzmu vile i nmotike u ruke i ne smjene sve vas uhljebatore i rukovodstvo svog bajnog HSS koji ih godinama povlači za nos, ali oni uporno biraju ili HSS ili HDZ, pa nek im onda bude.To jest bit će i meni, jer sve što unazađuje poljoprivredu i proizvodnju, odražava se na cijenama, pa time i na nama koji nismo tako birali.

  • 19.04.2013.

    Pa valjda ste kad ste došli na vlast pročitali što je ispregovarano u kojim poglavljima iz poljoprivrede (vinarstvo, ribarstvo itd), ako o tome već niste bili upoznati i prije za vrijeme one vlade (pa to je vaša struka, niste se spustili sa Venere). Osim toga sada ste imali godinu i pol, mogli ste naučiti napamet cijelu Ilijadu a kamoli rezultate pregovora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare